Мірча Луческу: «Бєсєдін зробив те, що і повинен нападник»

Мірча Луческу: «Бєсєдін зробив те, що і повинен нападник»

- Сьогодні була тонка межа між хокеєм та футболом. В Україні настільки рано ще ніколи не починався чемпіонат. Чи це правильно?

- На стадіоні я розмовляв з Олегом Гусєвим щодо нинішніх метеоумов, і можу сказати, що за 12 років, що я перебуваю в Україні, подібних складних умов жодного разу не було. Хіба що кілька разів тренувалися за такої погоди. Було дуже складно, але цього року такий графік - зокрема підготовка національної збірної змусила нас грати в таких умовах.

- Перед матчем в інтернеті розлетілася фотографія, на якій ви допомагаєте розчищати сніг...

- Для гравців дуже важливо, щоб поле було якомога кращим, на якому можна було б показувати якісний футбол. Тому, побачивши цей нерозчищеній шматок, я сам узявся прибирати та змусив приєднатися всіх тих, хто був поруч зі мною. Я показав приклад, після чого хлопці також узяли лопати та допомогли прибрати сніг.

- Повернення Артема Бєсєдіна можна вважати повноцінним трансфером? Як-не-як, два м'ячі забив сьогодні...

- Він зробив те, що і повинен нападник. У подібних умовах його фізичні якості вийшли на перший план - він боровся за кожен м'яч, входив у штрафну, чіплявся, пресингував суперників. І в підсумку був винагороджений двома забитими м'ячами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер