Мірча Луческу: «Буяльський зіграв незрівнянний матч»

Мірча Луческу: «Буяльський зіграв незрівнянний матч»

- У цій грі ми показали хорошу фізичну підготовку і хорошу гру. Я і футболісти хочемо догравати чемпіонат із повагою до всіх інших команд, віддаватися в кожній грі. Після того як ми стали чемпіонами, я привітав хлопців і попросив грати останні три матчі, як міні-чемпіонат, тобто готуватися так само серйозно і професійно поставитися до футболу. Я дуже задоволений тим, як забивалися голи - завдяки комбінаційної грі, у якій брали участь мінімум 4-5 гравців. Ми показали хороший, атакувальний футбол, пресинг і в плані фізичної підготовки виглядали дуже добре. Був радий дати можливість зіграти багатьом футболістам, адже по ходу сезону важливість результату не завжди дозволяла мені робити заміни.

- Для вас важливо, щоб гравець вашої команди став найкращим бомбардиром чемпіонату?

- Звичайно, хотілося б. Я максималіст і хочу, щоб ми забили більше за всіх, щоб пропустили найменше. Протягом усієї своєї кар'єри, де б не працював, до цього прагнув. Також хочу, щоб наші гравці виграли гонку бомбардирів, але, на жаль, у Циганкова зараз не найкращий фізичний стан, тому йому потрібно 4-5 днів, щоб повернуться до свого оптимального стану. Але ще є дві гри, які можуть йому дозволити забити м'ячі. Якби Буяльський почав раніше забивати, можливо, він включився б у гонку бомбардирів. Сьогодні він зіграв незрівнянний матч.

Я дуже задоволений командою і гравцями, абсолютно всі зіграли дуже добре і ще раз показали, що у нас рівноцінні заміни, і кожен може вийти в будь-який момент і зіграти на тій чи іншій позиції. Відсутність Сидорчука, Циганкова, Андрієвського не позначилося, їхню відсутність компенсували хлопці, які вийшли грати замість них. Також я дав відпочити Попову і де Пені - замість них зіграли інші хлопці. Отримую задоволення від того, що бачу всіх футболістів, які беруть участь у грі і допомагають команді досягти результату. І з «Інгульцем», і сьогодні, ми грали більш розкуто і впевнено через те, що більше не тисне результат і гонка за очками. Тож граємо більш видовищно.

- За рахунку 2:0 на вашу користь був призначений досить сумнівний пенальті. Як можете його прокоментувати?

- Я не дивився відео, мені здалося, що був фол, не впевнений тільки, де саме. Мені здалося, що за межами штрафного майданчика, але це вже не так важливо. Це помилка нашого захисника Забарного, який зреагував на рух. Я сказав йому в перерві, що він мав зберегти більшу відстань між ним та суперником.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер