Мірча Луческу: «Була дуже складна гра до забитого гола»

Мірча Луческу: «Була дуже складна гра до забитого гола»

- Це ігри для маленьких команд, які добре налаштовуються на такі матчі і показують практично свої кращі ігри. Так і сталося. У нас було 2-3 моменти, але ми їх не реалізували. Я хлопцям сказав, що гра буде важлива до забитого нашого гола, після нього стає легше. Суперник втрачає свою впевненість, і ми починаємо діяти по-іншому. Була дуже складна гра до забитого гола. "Агробізнес" дуже хотів пройти у фінал, це був поєдинок року для них. Ми після "Шахтаря" поміняли 8 гравців основного складу. Шкодую про те, що у суперника не грало 5 футболістів через жовті картки, у них був довгий шлях в Кубку України і вони заслуговували грати в півфіналі. Цей момент потрібно обміркувати федерації, тому що з півфіналу можна анулювати жовті картки, як в Лізі чемпіонів, щоб футболісти могли виступати. Гра була хороша в плані ми в атаці, суперник в обороні.

- Суперник нічого не придумав в атаці?

- Було складно і "Ворсклі" і "Шахтарю". Тому що важко розкривати таку оборону. Полтавчани і "гірники" не знайшли можливість для того, щоб забити їм гол.

- Хотілося б запитати про ситуацію з уболівальниками...

- Я не вважаю їх уболівальниками, мене цікавить команда, гра, результат, підняти "Динамо" і вивести його в Лігу чемпіонів. Якщо ти хочеш влаштовувати протести, знімай маску, щоб тебе бачили. А хто підтримував мене і команду - це справжні вболівальники "Динамо". Ту групу я не чув, щоб вони кричали "Динамо". Це група людей, так званих уболівальників, але вони ніякого відношення не мають до команди, тому що не підтримують клуб.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер