Мірча Луческу: «Якби ми забили в перші хвилини, гра склалася б інакше»

Мірча Луческу: «Якби ми забили в перші хвилини, гра склалася б інакше»

- Містере, що не вдалося команді в цьому матчі?

- Ми зустрілися з сильною командою. Суперник має більший досвід міжнародних матчів, є представником сильного чемпіонату. У цьому і полягає вся різниця. Не варто шукати інших причин. Просто суперник сильніший за нас. «Вільярреал» - дуже досвідчена команда, яка регулярно виступає у єврокубках і робить це дуже вдало. Вони дуже вміло використовують свої шанси. Ми помилялися в обороні. Наші молоді захисники припустилися ряду помилок, якими скористалися швидкі та технічні гравці «Вільярреала».

Хід гри зумовив гол. Якби ми забили в перші хвилини гри в моменті, який був у Віктора Циганкова, гра склалася б інакше. Такі деталі завжди важливі.

- «Динамо» пропустило два м'ячі після стандартних положень... У чому причина?

- У неуважності та відсутності досвіду. Наші захисники молоді і не мають великого досвіду, тому їх застають зненацька такі досвідчені гравці, які є у «Вільярреала».

Зараз мені складно коментувати голи, потрібно переглянути відеоповтори. Під час першого взяття воріт ми втратили гравців після виходу м'яча зі штрафного майданчика, коли його повернули назад. Під час другого, можливо, Жора міг вийти на цей навіс, але все одно ми погано грали в обороні. Він зреагував на перший удар, але при добиванні захисники повинні були зіграти. Потрібно було перекривати ці флангові навіси, адже ми знали, що суперники добре грають головою. У «Вільярреала» є група з чотирьох-п'яти гравців, які є дуже сильними на стандартах, особливо на другому поверсі. Другий гол - це, знову-таки, відсутність досвіду, швидко розіграний суперником стандарт і навіс із лівого флангу, який ми зовсім не перекривали.

- Чого чекати від матчу-відповіді в Іспанії?

- Я хлопцям сказав ще під час установки, аби вони грали з посмішками на обличчях, з радістю сприймали цей футбольний матч, тому що те, чого вони досягли в турнірі, ніхто не очікував. За результатами попереднього сезону ніхто не очікував, що ця команда так високо підніметься в єврокубках. Тому я сказав гравцям, що кожен матч для них у турнірі – це бонус.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер