Мірча Луческу: «Ми грали добре до третього забитого м’яча, але потім розслабилися»

Мірча Луческу: «Ми грали добре до третього забитого м’яча, але потім розслабилися»

- Чи можна сказати, що в протистоянні з «Гентом» вирішальну роль зіграв фактор швидких голів? Сьогодні це був Буяльський, у Генті – Супряга...

- Ми готували команду до такого початку гри. Я хотів від неї агресивної гри, швидкого м’яча. І все вийшло. Ми грали добре до третього голу, але після цього розслабилися, стали грати дуже погано. Суперник відчув це, домінував на полі, створив кілька небезпечних моментів, які завершилися кутовими. А стандарти – це їх головний козир.

- Стартовий склад був досить прогнозованим. Чи можна сказати, що він оптимальний на даний момент?

- Це команда, яка домоглася результату останнім часом. Сьогодні я був дуже задоволений своїми гравцями до тих пір, як вже за рахунку 3:0 команда почала грати по-іншому.

- Коли рахунок став розгромним, гравці зловили кураж, у діях команди з'явився авантюризм?

- Ці небезпечні моменти, кутові, про які я сказав, були спровоковані нашою безпечністю, нашою поганою грою. Я говорив команді, що сильні сторони «Гента» - це довгі передачі, прориви у вільні зони гравців із м'ячем і стандартні положення. На жаль, після третього м’яча ми віддали нитки гри до рук суперникові, і вони цим користувалися.

- Чи достатньо потенціалу команди для успішного виступу в груповому раунді? Чи очікуєте ви на підсилення?

- Я розраховую на подальший прогрес у грі нашої команди найближчим часом. Так само розраховуємо на тих гравців, які відновлюються після травм – це також буде для нас підсиленням. Сподіваюся, що скоро до тренувань повернеться Попов. На жаль, на Бурду найближчим часом ми не можемо розраховувати. Хочу зазначити, що сьогодні команда грала добре до рахунку 3:0. Після цього незрозумілі втрати м'яча і концентрації призвели до моментів біля наших воріт. Але зараз головне – що ми вийшли до Ліги чемпіонів. Вітаю всіх із цим. У понеділок 15 гравців роз'їдуться по своїх збірних. Подивимося, скільки гравців залишиться в розташуванні клубу і скільки часу у нас буде на підготовку до групового етапу Ліги чемпіонів і матчів чемпіонату.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер