Мірча Луческу: “Ми будемо грати на перемогу”

Мірча Луческу: “Ми будемо грати на перемогу”

До конференц-зали НСК “Олімпійський” керманич “Бешикташа” Мірча Луческу увійшов після детального ознайомлення стану газону арени і методами її підготовки до завтрашнього матчу. Все це зайняло близько п’яти хвилин, опісля чого румунський фахівець поділився своїми враженнями щодо завтрашньої зустрічі.

-Низька температура, яка останніми днями встановилася в Києві, не дозволить грати у притаманний нам футбол. Визначати тактику завтрашнього матчу ми будемо безпосередньо у день гри, після детального ознайомлення зі станом газону.

Гандикап у два м’ячі дає право називати нас фаворитами пари, однак розслаблюватися на варто. Українська команда відрізняється своєю фізичною готовністю. До того ж це останній матч “Динамо” в сезоні і гравці зроблять усе, щоб закінчити його на високій ноті. Кияни вміють налаштовуватися на потрібну гру, про що свідчать впевнені перемоги в Лізі чемпіонів над “Ньюкаслом” і “Фейєноордом”.

Для себе вважаємо, що дана стадія Кубка УЄФА складається з одного матчу, який відбудеться в четвер. Тому будемо грати на перемогу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер