Мирча ЛУЧЕСКУ: «Динамо» показує хорошу гру»

Мирча ЛУЧЕСКУ: «Динамо» показує хорошу гру»

- Насамперед, хочу відзначити хорошу публіку, атмосферу на стадіоні. Я не розумію, чому не підтримали той формат чемпіонату, який я пропонував – плей-оф перших чотирьох команд. На цих іграх постійно збиралася би аудиторія в 60-70 тисяч. Це був би футбольний спектакль, який можна порівняти з іграми європейських топ-чемпіонатів. Але мені так і не пояснили, чому такий формат не було схвалено. Але зараз усі переконалися в його доцільності, й я думаю, це навіть не має обговорюватися.

За те, що сталося сьогодні на полі, комусь має бути соромно. Нашим суперникам, судячи з усього, потрібна допомога, щоб нас переграти. За що сьогодні вилучили Шевчука?! Там не мало бути ані першої картки, ані другої. Фоли проти наших гравців чомусь трактували кожного разу як симуляцію, й, навпаки, при симуляції гравців «Динамо» призначалися фоли. Мені навіть важко це коментувати. Сьогодні було знущання й над нами, й над футболом, й над нашими вболівальниками, над усіма, хто був присутній.

Ми граємо чемпіонат в дуже складних умовах, і граємо коректно в усіх відносинах, при всій нашій повазі до українського футболу хочеться, щоб і нас шанували. Те ж, що зробив сьогодні з нами головний арбітр, – повна неповага до нас. Він обклав нас зовсім непотрібними жовтими картками. До 15-ї хвилини в нас уже було три картки в пасиві. Напевно, потрібна допомога, щоб чемпіонат виграла будь-яка інша команда, тільки не наша. Хоча ми й удесятьох грали доволі впевнено й навіть удесятьох ми мали моменти та створили проблеми для «Динамо».

Що стосується «Динамо», я поважаю цю команду. Розумію їх, вони проходять через момент, коли вже потрібно вигравати трофеї. Вони показують хорошу гру, видно, що команда добре готова фізично. Не думаю, що їм потрібна була допомога арбітра. Від цієї допомоги залишився неприємний осад. Дуже шкода, що так сталося.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер