Мірча Луческу: «Незадоволений тим, що в наших контратаках був відсутній останній пас»

Мірча Луческу: «Незадоволений тим, що в наших контратаках був відсутній останній пас»

- Перший тайм ми провели краще, мали кілька шансів. За більшої удачі могли забити. Але в другому таймі "Барселона" показала свій рівень. Була різниця в якості, техніці, швидкості мислення, швидкості руху та комбінаціях. Після першого пропущеного м'яча ми опустили руки та незрозуміло чому кинули грати.

Дуже незадоволений тим, що в рідкісних контратаках, які у нас були, був відсутній останній пас. Ми могли забити. Але молоді гравці "Барселони", майбутнє цієї команди, переграли нас. Вони були дуже мобільні, грали з великим бажанням, їх неможливо було зупинити.

Можливо, і удача була на їхньому боці, адже перший удар у площину воріт закінчився голом. А після другого гола, пропущеного внаслідок кутового, ми більше не грали та припустилися багатьох помилок. Найбільше мене засмутило те, що ми програвали єдиноборства гравцям "Барселони".

- На вашу думку, чи був фол на Вербичі у штрафному "Барселони"?

- У мене багатий досвід і я знаю, що в таких іграх судді зазвичай стають на бік сильнішої команди. Я вважаю, що це пенальті. І в Барселоні не дали пенальті на Буяльському, і сьогодні на Вербичі. Навіть не ображаюся на це, тому що знаю, що судді іноді стають на бік великих команд. Це не новина.

Заслужена перемога "Барселони", але мені не сподобалося, що ми програли з таким великим рахунком. Повинні були боротися до кінця.

- "Динамо" вже не зможе боротися за вихід до плей-оф Ліги чемпіонів, і тепер залишається боротьба з "Ференцварошем" за Лігу Європи. Чи згодні ви, що останній матч у Києві буде головним?

- Із самого початку було дуже складно на щось розраховувати в групі з "Барселоною" і "Ювентусом". Для мене було зрозуміло, що ми будемо боротися за євровесну. Потрібно сконцентруватися на наступній грі чемпіонату (проти "Ворскли. - Прим. ред.). Сподіваюся, що у нас ще повернуться гравці після коронавірусу. По тому ж Попову було видно, що він не готовий, адже тренувався всього два дні в загальній групі після ковіду. Сподіваюся, що цей період пройде швидше, і футболісти повернуться до обойми. Увесь цей період відсутності хворих і травмованих гравців було складно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер