Мірча Луческу: «Складна гра проти організованого суперника»

Мірча Луческу: «Складна гра проти організованого суперника»

- Наскільки легко далася команді ця перемога?

- Складна гра проти організованого суперника, який дуже добре перекривав вільні зони та закривав наших гравців. Нам було складно грати. «Дніпро-1» виглядає дуже добре, у них була серія з п'яти перемог і двох нічиїх. Ця команда обіграла «Десну» і «Ворсклу», що говорить про потенціал і силу дніпрян. Ми знали, що нам буде дуже складно. Тим паче, зараз проводимо багато ігор на виїзді. У другому таймі ми зіграли краще, використовували свої сильні сторони та заслужено перемогли, оскільки контролювали хід гри.

- Сьогодні було багато емоцій щодо суддівських рішень. Що вас не влаштовувало в арбітражі?

- Я був обурений через жовту картку Сидорчуку. Суддя занадто легко її показав, хоча це був дрібний фол у центрі поля, перший і останній у Сергія. Тепер він пропустить наступну гру з «Шахтарем», а це наш капітан і дуже важливий гравець. Судді потрібно було трактувати цей момент трохи інакше та не показувати жовту картку.

Ми знаємо, що господарі були незадоволені вилученням Довбика, але подивіться на Забарного - у нього зламаний ніс, він весь у крові. Незрозуміло, як він оговтається і як готуватиметься до наступних ігор. Ніс викривлений і, можливо, йому знадобиться операція.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер