Мірча Луческу: «Такі матчі - хороші уроки для нас»

Мірча Луческу: «Такі матчі - хороші уроки для нас»

- Не можу сказати, що ми погано грали, але наші помилки, особливо, в обороні, у підсумку позначилися на результаті. У нас було кілька моментів, які ми не змогли довести до кінця. Позначилася індивідуальна майстерність гравців «Ювентуса». Дуже складно грати, коли у тебе в обороні 21-річні й 18-річні футболісти. Допущені помилки стали фатальними. У «Ювентуса» було всього шість моментів за гру, три з яких вони реалізували.

- «Динамо» впевнено йде в чемпіонаті, чого не скажеш про Лігу чемпіонів. Позначається рівень суперників?

- Скоріше, відсутність досвіду. Я говорив хлопцям, що ми весь час граємо на 50%: перший тайм з «Барселоною», перший тайм із «Ювентусом» удома, перший тайм із «Ференцварошем» у Будапешті. Весь час не доводимо справу до кінця. Ми ростемо, розвиваємося, наші молоді гравці здобувають величезний досвід. Є моменти, коли наша молодь діє неправильно, приймає не ті рішення. Наприклад, сьогодні за рахунку 0:1 у другому таймі ми контролювали м'яч, добре грали, але одна помилка, коли Попов увів м'яч у центр, обрізав партнерів, призвела до того, що одразу пішла швидка контратака суперника, після якої ми пропустили.

Таких моментів ми не повинні допускати, хлопці не мають порушувати принципи гри. Я їм казав, що футболісти «Ювентуса» потужні і добре оснащені технічно, але вони не грають, як «Барселона», через короткий пас - їм потрібні вільні зони, щоб вони розвивали свої атаки. Сьогодні ми їм їх не давали, за винятком помилок, коли ми дозволили супернику наблизитися до своїх воріт і забити.

Повторюся, це результат відсутності досвіду. Наші футболісти давно не грали в Лізі чемпіонів, тим більше на таких стадіонах, проти таких суперників. Це дуже хороші уроки для нас. Найголовніша гра для «Динамо» - з «Ференцварошем», яка дозволить вийти в єврокубкову весну.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер