Мирча Луческу: «Вітаю «Динамо» із виграшем Кубка України»

Мирча Луческу: «Вітаю «Динамо» із виграшем Кубка України»

- Сьогодні було два різних тайми. У першій половині зустрічі перевага повністю була на боці «Динамо», вони втілили її у два голи. Після перерви в більшості випадків ми володіли ініціативою, але, на жаль, забили лише один гол. Загалом же, гри після перерви практично не було, а були одні симуляції збоку футболістів. Як наслідок, матч постійно переривався. Ми сподівалися, що суддя все ж таки дасть більше грати, але ситуація не змінювалася: при кожному черговому зіткненні на полі лежали двоє гравців. Вони сьогодні в другому таймі лежали по всьому полю. А в результаті виявилося, що справді травмованим був лише один Даріо Срна. Все інше було симуляціями. Тож, на жаль, другий тайм ми просто не грали.

Вітаю «Динамо» із виграшем Кубка України, кияни цього чекали п'ять років, вони заслужили сьогодні цю перемогу. Шкода лише, що атмосфера на стадіоні не відповідала статусу фінального матчу Кубка України. Краще б уже визначили переможця за допомогою жеребкування, або ж провести цей матч на «Донбас Арені» в Донецьку чи на НСК «Олімпійський» у Києві. Тому що, повторюся, сьогодні атмосфери фіналу не було. Водночас, уболівальники показали, як правильно потрібно себе поводити й як потрібно підтримувати свої команди. Тож, за підсумками сьогоднішнього матчу на оплески в першу чергу заслуговують саме вони. А футболісти сьогодні більше розбиралися, ніж грали. Також окремо хотілося би привітати Сергія Реброва – це молодий тренер, важливо, що він дебютував виграшем Кубка України.

- Як вам футбольна атмосфера в Полтаві?

- Можу повторити слова, які сказав стосовно матчу: загалом, навколо фіналу не було належної атмосфери. Такого в історії фіналів Кубка України ще не було. А в плані організації жодних проблем не було. Упевнений, що й зараз, після матчу, нічого негативного не станеться.

www.dynamo.kiev.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер