Мірча Луческу: «Вийшла справжня кубкова гра, у якій було все»

Мірча Луческу: «Вийшла справжня кубкова гра, у якій було все»

- Вийшла справжня кубкова гра, яка тривала 120 хвилин. У цьому матчі було все: і основний час, і два екстра-тайми, і серія післяматчевих пенальті. Моментами на полі домінувала команда суперника, але загалом ми контролювали хід гри, у нас було більше можливостей забити. Пенальті - це лотерея, і ми в ній виявилися щасливішими.

Вітаю Бойка, який давно не грав, але поводився дуже спокійно і додав упевненості польовим гравцям, плюс відбив два важливих одинадцятиметрових удари.

- У грі було багато порушень правил, одне з них призвело до травми Циганкова. Наскільки вона серйозна і який його стан?

- Завтра він пройде обстеження, і тоді подивимося. Він ще перед грою відчув, що йому щось заважає. Віктор - дуже важливий гравець для нашої команди. Мене насамперед цікавить, щоб він був готовий до матчу з «Вільярреалом».

- У відповідь на банер уболівальників, на якому написано, щоб ви пішли, ви махаєте їм рукою. Така їхня поведінка вас не зачіпає?

- Це реклама всьому футболу і «Динамо» зокрема. Нас показують на багатьох телеканалах, зокрема і за кордоном. Якщо вболівальники вважають себе важливішими, ніж футбол і футболісти, я їх дружньо вітаю. Я на початку матчу дивився на фан-сектор і думав: невже вони до Львова приїхали, а сьогодні на стадіон не прийдуть. Вони мене вітають по-своєму, а я їх - по-своєму.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер