«Зоря» – «Динамо»: післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

«Зоря» – «Динамо»: післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

- Сьогодні була дуже інтенсивна гра, дуже хороший ритм гри. У першому таймі і ми, і «Зоря» насамперед не дозволяли суперникам створювати небезпечні моменти біля своїх воріт, перегравали один одного в тактичному плані. А в другому таймі і ми, і «Зоря» почали більше ризикувати. Ми були успішнішими в реалізації моментів. Хоча моменти були й у наших суперників.

Інтенсивність була на високому рівні, обидві команди демонстрували високий рівень фізичної підготовки. Після пропущеного м'яча наш суперник, звісно, став більше розкриватися, і тому у нас з'явилися моменти біля чужих воріт.

І організація, і сама якість гри, і її ритм в обох команд були на рівні. Зустрілися дві команди, які грають у єврокубках, і я сподіваюся, будуть представляти Україну в Європі і наступного року.

 - У команди зараз дуже напружений графік. Чи вдалося гравцям повністю відновитися після гри з «Вільярреалом»?

- Так, у нас складний графік. Ми вже протягом місяця граємо в такому режимі – по два матчі на тиждень. Звісно, гравцям складно. Тим більше, у нас зараз є гравці, які ще повністю не відновили свої фізичні кондиції – Гармаш, Попов, Тимчик. Плюс травмовані гравці – Вербич, Белуце. Їм потрібен час. Важко відновлюватися і грати однією і тією ж обоймою.

Я дуже задоволений тим, як хлопці підготувалися до гри, як вони зіграли, як інтерпретували на полі те, що я хотів бачити від них. У них є розуміння того, що я хочу бачити на футбольному полі. Я дуже задоволений і грою, і результатом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер