Мірчі Луческу зробили операцію

Мірчі Луческу зробили операцію

Наставник «Динамо» Мірча Луческу переніс оперативне втручання на нозі в Києві, воно пройшло успішно. Рішення зробити операцію в Україні, а не в європейських країнах, було ухвалено головним тренером після матчу з «Шахтарем», щоб показати свою відданість та підтримку Україні та українському народу. А також щоб перебувати поряд з командою і стежити за її тренувальним процесом.

Найближчим часом Луческу розпочне реабілітацію під контролем столичних лікарів. Також ситуацію під контролем тримає динамівський медперсонал, який допоможе тренеру пройти швидке та успішне відновлення у Києві.

Наставник перебуває у чудовому настрої, доброму гуморі і вже рветься до роботи. У понеділок він вже робив перші кроки палатою. Мірча Луческу передає привіт команді та її вболівальникам.

Нагадаємо, зв’язку зі станом здоров’я та необхідністю робити операцію з приводу коксартрозу наставник «Динамо» Мірча Луческу був змушений тимчасово передати свої обов’язки та повноваження головного тренера. Замість нього командою керує його асистент Олександр Шовковський. 

ФК «Динамо» (Київ) бажає тренеру якнайшвидшого одужання та повернення до роботи з командою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер