Мирон Маркевич: «Головне – показати свою гру»

Мирон Маркевич: «Головне – показати свою гру»

На традиційну передматчеву прес-конференцію головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич приїхав прямо з аеропорту. Після матчу з «Шахтарем» в рамках чемпіонату України його команда вирушила до Криму, де два дні готувалася до поєдинку з «Динамо». На зустріч з журналістами Мирон Богданович прибув без запізнення, й оскільки питань від представників ЗМІ було небагато, спілкування вийшло коротким, не більше трьох хвилин.

- Ми чудово розуміємо, що «Динамо» має перевагу в один м’яч, - розповів Мирон Маркевич. – Нам же потрібно його ліквідовувати, що ми і спробуємо зробити. Ми завтра маємо повернути і продемонструвати свою гру – це для нас зараз найголовніше.

- Після матчу з «Шахтарем» ви сказали, що зараз ваша команда виглядає гірше, ніж після зборів. Чи вдалося виправити ситуацію за ті кілька днів, які команда провела в Криму?

- Це покаже завтрашня гра. Але, чесно кажучи, повноцінних тренувань у Криму ми не проводили. Ви бачите, яка зараз погода в Україні. Хоча вчора ми займалися на зеленому полі, більш-менш придатному для футболу. Також провели контрольний матч із «Волинню». Щоправда, в основному грав другий склад, тобто ті футболісти, які в меншій мірі були задіяні в останніх поєдинках. В цілому, ми намагалися з найбільшою користю провести збір у Криму.

- Яка була мета поїздки до Криму лише на два дні?

- По-перше, ми хотіли забрати футболістів з міста. По-друге, щоб провести контрольну гру з «Волинню», оскільки низці наших гравців була необхідна ігрова практика. Зокрема, через хворобу вже давно не грав Бордіян, ми йому надали можливість вийти на поле в поєдинку з «Волинню». Ті ж Асеведо, Зезе, Березовчук також були менше задіяні в останніх матчах. Окрім цього, у вівторок провели тренування на нормальному зеленому газоні, що в Харкові практично неможливе.

* * *

Футболісти «Металіста» також вирушили на стадіон прямо з аеропорту, щоправда, прибули вони трохи пізніше, ніж тренер. На передматчевому тренуванні журналісти могли бути присутніми перші 15 хвилин. За цей час вони встигли побачити, як команда вийшла на поле, отримала установку від головного тренера, зробила невелику пробіжку з м’ячами і приступила до розминки. Гравці від коментарів напередодні матчу відмовилися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер