Мирон Маркевич: «Була хороша гра у виконанні обох команд»

Мирон Маркевич: «Була хороша гра у виконанні обох команд»

- Була хороша гра у виконанні обох команд. Гра тримала в напрузі протягом усіх 90 хвилин. У нас краще вийшов перший тайм. «Динамо» в другому створило кілька хороших моментів, щоб відзначитися. Напевно, все вирішив другий гол. Його було забито саме вчасно, із чим я вітаю свою команду. Гравці проявили характер та волю до перемоги. Я гадаю, що футбол сподобався всім.

- Трохи здивували сьогодні складом – вийшов Березовчук, який не грав тривалий час...

- Тренерська робота така, що постійно доводиться ризикувати. Ми довго тримали Березовчука, але, напевно, вчинили виправдано. Він сьогодні персонально грав із хорошим футболістом і, загалом, упорався зі своїм завданням.

- Чому ви поміняли Дішленковича та Азеведо?

- Я не знаю, наскільки серйозна травма в Азеведо, лікарі скажуть. А у Дішленковича заболіла спина, й довелося його змінити. Чесно кажучи, це вперше в моїй тренерській кар'єрі таке сталося. Але, добре, що вдало вийшли Пшеничних та Горяїнов – за це я їм вдячний.

- Жажа Коельйо ще в Харкові?

- Це потрібно у ДАІ запитати (сміх у залі). Якщо Bentley містом їздить, значить, у Харкові.

- Чи правда, що команда отримає за цю перемогу рекордні преміальні?

- Та нормальні преміальні. Вони не настільки великі, наскільки комусь здаються. Нормально, вони не бідують... Я цифри не можу назвати, але вони не якісь захмарні, повірте.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер