Місто та «Арена Львів» на 100% готові до матчу на Суперкубок України

Місто та «Арена Львів» на 100% готові до матчу на Суперкубок України

Вчора організатори матчу провели прес-конференцію, на якій повідомили чимало цікавої для вболівальників інформації.

Зокрема перший заступник міського голови Львова Олег Синютка зазначив: «Футбольні вболівальники стануть свідками непересічної події. Матч повинен продемонструвати єдність України у дії. Гості міста матимуть змогу переконатись у гостинності львів’ян, відвідати чудову спортивну споруду – «Арену Львів». Міська влада відновлює той стандарт роботи, який здійснювався під час Євро-2012, що стосується безпеки мешканців і до, і під час, і після матчу».

Директор «Арени Львів» Роман Черхавий запевнив: «Арена Львів» готова на 100 відсотків. Ми будемо раді прийняти всіх уболівальників і створити їм гарний настрій. Проведено різноманітні наради, не бачу жодних проблем для успішного проведення матчу за Інтер Суперкубок України».

Генеральний директор Прем’єр-ліги Петро Іванов додав: «За даних умов це більше соціальний проект, аніж комерційний. Мають бути забезпечені максимально комфортні умови для всіх уболівальників. Ми вперше запровадили страхування відвідувачів стадіону (страхова компанія «Брокбізнес»). Організатори поєдинку вирішили навмисно заздалегідь не продавати квитки по 50 і 70 гривень, таким чином, борючись зі спекулянтами. Найдешевші перепустки надійдуть у продаж в останню чергу».

Також було повідомлено, що 22 липня, у день проведення матчу, роботу міського транспорту буде продовжено до 1:00 ночі у напрямку стадіон-місто.

А вже сьогодні на площі Ринок перед входом у Ратушу на всезагальний огляд для львів’ян та гостей міста виставлено Інтер Суперкубок України. Експозицію урочисто відкрили Олег Синютка та Петро Іванов, а про графік її роботи буде повідомлено додатково.

www.fcdynamo.kiev.ua за матеріалами www.fpl.ua

* www.fpl.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер