Між матчами з «Динамо» «Челсі» втратив очки у грі з «Вулвергемптоном»

Між матчами з «Динамо» «Челсі» втратив очки у грі з «Вулвергемптоном»

На “Стемфорд Брідж” “сині” приймали свого сусіда по турнірній таблиці - “Вулвергемптон”. Втім, якщо “Челсі” веде боротьбу за місце у зоні Ліги чемпіонів з іншими командами топ-шістки, то їх суперник, посідаючи сьоме місце, відставав від “аристократів” аж на 13 очок.

Мауріціо Саррі знову вдався до ротації складу - у порівнянні з матчем проти “Динамо” у складі “синіх” вийшли шість свіжих гравців. В обороні лишився лише Давід Луіс, компанію якому цього разу склали Аспілікуета, Рюдігер та Емерсон, які повернулися на свої звичні позиції. У середині поля до складу повернувся Канте, якого підміняв Росс Барклі. На флангах нападу зіграли Еден Азар та Педро, а Вілліан цього разу опинився на лавці запасних. У центрі нападу Олів’є Жиру змінив Гонсало Ігуаін.

Незважаючи на тотальну перевагу за статистичними показниками (володіння м’ячем 76% - 24%, удари - 22:2, в площину - 6:1, кутові - 13:0), “аристократам” не вдалося втілити свою перевагу в голи. Більше того, вони були за крок від поразки. На 56-й хвилині гості провели результативну швидку атаку, яку ударом з близької відстані завершив Рауль Хіменес.

Лондонці врятувалися від поразки у компенсований час, коли Азар взяв гру на себе, змістився з флангу на ударну позицію та влучно пробив у кут з-за меж штрафного майданчика.

Таким чином, “Челсі” втратив хорошу можливість скористатися втратами очок конкурентів - “Тоттенхема” та “Манчестер Юнайтед” і залишився на шостій позиції, щоправда маючи гру в запасі. На одне очко “аристократи” відстають від “Манчестер Юнайтед”, на три - від “Арсенала” і на чотири - від “Тоттенхема”. Після гри в Києві у неділю “Челсі” проведе непростий виїзний матч проти “Евертона”.

АПЛ. "Челсі" - "Вулвергемптон" - 1:1

Склад "Челсі" (4-3-3): Кепа - Аспілікуета (к), Рюдігер, Давід Луіс, Емерсон - Канте, Жоржиньйо (Вілліан, 72), Ковачич (Лофтус-Чік, 56) - Педро (Хадсон-Одоі, 61), Ігуаїн, Азар.

Фото Chelsea FC

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер