8-й день «Динамо» у Телфсі. Двосторонка, 10 разів по 100 та до Інсбруку за сувенірами

8-й день «Динамо» у Телфсі. Двосторонка, 10 разів по 100 та до Інсбруку за сувенірами

Легкий біг та двосторонка

Заняття вийшло надзвичайно інтенсивним. Легкий біг на початку допоміг привести м’язи до тонусу після вчорашнього матчу, а потім поділені на дві команди гравці зіграли двосторонку у два дотики на четверо маленьких воріт – «білі» (молоді футболісти, підсилені Юссуфом та Ребровим) проти «помаранчевих».

Молодь швидше пристосувалася й одразу заволоділа ініціативою. Талант бомбардира прокинувся у номінального захисника В’ячеслава Лухтанова (на фото), який забив перші два голи своєї команди. Також попсував нерви більш досвідченим опонентам Дмитро Хльобас, який неодноразово змушував суперників витягувати м’яча із власних воріт. Отримавши порцію критики від тренера, «помаранчеві» спробували виправити ситуацію, але підсумковий результат усе ж виявився не на їхню користь.

10 разів по 100

А після двосторонки на всіх футболістів чекав ще один невід’ємний атрибут підготовчого періоду – естафета десять разів по 100 метрів. Відрізки від однієї лицьової лінії поля до іншої потрібно було долати фактично на межі швидкісних можливостей. Хлопцям довелося вичавити із себе максимум, адже за подоланням дистанції пильно слідкував Юрій Сьомін.

До Інсбрука за сувенірами

Після обіду хлопці отримали можливість відпочити. Дехто вирішив урізноманітнити сірі тренувальні будні та поїхав до сусіднього Інсбрука, щоб придбати якісь сувеніри з Австрії для рідних та близьких. Але більшість залишилася в готелі відновлюватися після важких фізичних навантажень. На щастя, умови в готелі Interalpen просто чудові.

Вечір футболісти та тренерський штаб провели за переглядом першого чвертьфінального матчу Євро-2012 між Португалією та Чехією. До завершення першості Старого Світу лишається все менше часу, тому динамівці намагаються насолодитися кожною хвилиною великого футбольного свята. На жаль, вже без участі збірної України…

Юрій Вишневський із Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер