Молодь здорова, Шовковський відновлюється

Молодь здорова, Шовковський відновлюється

Підготовку до нового сезону динамівці традиційно розпочинають із поглибленого медичного обстеження у клініці «Борис», яке цього року проходить 12-13 червня. Цього разу на лікарів чекав дещо незвичний склад нашої команди. Оскільки більшість гравців задіяні у своїх національних збірних на Євро-2012, яке проходить у ці дні на полях України та Польщі, до Австрії на перший збір із основною командою вирушать багато футболістів молодіжного складу та «Динамо-2».

А от у плані процедур для команди нічого не змінилося. У порядку черги гравці заходили до кабінетів невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, лора. Зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця. Також здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані.

До клініки динамівці почали приїжджати о 9-й ранку вівторка. У перший день медкомісії тут зібралися українці: Денис Бойко, Георгій Бущан, Артем Кичак, В’ячеслав Лухтанов, Олександр Чорноморець, Євген Макаренко, Віталій Буяльський, Дмитро Хльобас, Артем Кравець, Максим Тищенко та Роман Яремчук. Трохи пізніше за інших з’явилися Станіслав Богуш, Сергій Рибалка та Олександр Шовковський. Нагадаємо, наш уславлений голкіпер відновлюється після операції на плечовому суглобі й поки змушений ходити у спеціальній фіксуючій пов’язці. Легіонери же традиційно пройдуть усі необхідні процедури днем ​​пізніше, 13-го червня.

Хлопці поводилися невимушено, ті, у кого була відпустка – ділилися враженнями, решта – обмінювалися новинами, а також обговорювали вчорашній матч збірних України та Швеції.

- Проходить традиційна диспансеризація, обстеження футболістів, оцінка їхнього стану здоров’я, – розповів головний лікар команди Володимир Малюта. – Цього року медичне обстеження проходить за тією ж схемою, що й раніше, нічого нового хлопці для себе не відкриють. У перший день традиційно всіх лікарів проходять українці, а в другий – легіонери. Деякі молоді гравці вперше стикаються з подібною процедурою, але, впевнений, вони впораються, тут немає нічого складного.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер