»Молодіжка» та юнаки розпочинають підготовку (оновлено)

»Молодіжка» та юнаки розпочинають підготовку (оновлено)

Старший тренер молодіжної команди оголосив розширений список футболістів, викликаних для підготовки до участі у фінальній стадії чемпіонату Європи (U-21), який буде проходити з 12-го по 25-те червня в Данії. Нагадаємо, суперниками нашої команди будуть провідні молодіжні збірні Європи – Англії, Чехії та Іспанії.

Серед викликаних – 29 виконавців, серед них і семеро динамівців. Це воротарі Денис Бойко та Артем Кичак, захисник Темур Парцванія, півзахисник Денис Гармаш, нападники Роман Зозуля, Андрій Ярмоленко та Артем Кравець.

Для основної групи хлопців збір розпочнеться 24 травня, представники «Динамо» та «Шахтаря», які зіграють 25 травня у фіналі Кубка України, приєднаються до партнерів пізніше. Остаточна заявка з 23-х футболістів стане відома 1 червня.

* * *

Продовжують підготовку до відбіркового еліт-раунду ЧЄ-2011 (U-19) і збірна України, складена з гравців 1992-1993 р.н. Серед викликаних 21 футболіста – і семеро динамівців: воротар Максим Коваль (після завершення еліт-раунду Максим вирушить до розташування національної збірної), захисники Антон Братков та Олександр Чорноморець, півзахисники Владислав Калитвинцев, Віталій Буяльський та Дмитро Рижук, нападник Володимир Коваль. До остаточної заявки, яка стане відома 18 травня, потраплять лише 18-ть виконавців.

Зазначимо, що еліт-раунд пройде в Польщі з 24-го по 29-те травня. За путівку до Румунії, де пройде фінальна частина ЧЄ-2011 (U-19), «жовто-сині» будуть боротися з однолітками з Польщі, Італії та Ірландії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер