Молодіжна команда «Динамо» обіграла «Оболонь»

Молодіжна команда «Динамо» обіграла «Оболонь»

Черговий контрольний поєдинок провела молодіжна команда «Динамо». В матчі з резервістами київської «Оболоні», яка за підсумками сезону повернулася до Прем'єр-ліги, підопічні Володимира Мунтяна святкували перемогу з рахунком 4:0.

У першому таймі команди порадували глядачів всього одним забитим м'ячем. Морозюк вивів Окодуву віч-на-віч з воротарем, і Еммануель не промахнувся – 1:0. Другий же тайм виявився більш врожайним на точні удари. Днепропетровець Дмитро Жилінський (1990 року народження), який знаходиться на перегляді, відгукнувся на пас Пінчука і красиво в одне торкання переправив м'яча в сітку. А ще через три хвилини він же довів рахунок до 3:0. За дев'ять хвилин до фінального свистка остаточний результат встановив Сокуренко, ударом головою завершивши хорошу флангову передачу Шматоваленка.

«Оболонь» також грала двома складами, причому в першому таймі, очевидно, на поле вийшли більш кваліфіковані футболісти, тому й гра була більш впертою. Але було помітно, що під час міжсезонних спарингів обидві команди тільки придивляються до своїх виконавців. Відзначимо, що команди грали два тайми по 40 хвилин.

«Динамо» (перший тайм): Загладько, Імедашвілі, Сахневич, Менжега, Допілка, Довгий, Бельгазуані, Білала, Іванющенко, Окодува, Морозюк.

«Динамо» (другий тайм): Ситников, Шматоваленко, Пінчук (Шумак, 65), Назарчук, Сокуренко, Прилєпов, Процюк, Пархоменко, Макаренко, Козлов, Жилінський (Кохія, 67).

Голи: Окодува (27), Жилінський (55, 58), Сокуренко (71).

Свій наступний спаринг наша молодіжна команда проведе 6 липня проти резервного складу київського «Арсеналу».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер