Молодіжна команда «Динамо» провела спаринг

Молодіжна команда «Динамо» провела спаринг
Андрій Кругляк

Під час паузи, пов'язаної з виступом національних збірних, услід за «Динамо-2» товариський матч провела молодіжна команда. Ігрову практику підопічні Володимира Мунтяна отримали в поєдинку проти «Антареса» з Обухова.

Для господарів матч розпочався не дуже вдало. Вже на 13-й хвилині Роману Загладьку довелося виймати м'яча з сітки воріт. Але незабаром динамівці все розставили на свої місця. Після порушення правил суддя призначив пенальті, який чітко реалізував Кругляк. А на перерву команда Мунтяна пішла в ролі лідера. Наприкінці першого тайму після подачі того ж Кругляка забив Прилєпов.

У другій половині зустрічі динамівці ще двічі відзначилися, довівши рахунок до великого. Спочатку Білала вдало замкнув навіс з кутового у виконанні Поліщука, а за вісім хвилин до фінального свистка остаточний рахунок встановив Кругляк. Андрій скористався з передачі Радченка й оформив «дубль».

Впродовж зустрічі динамівці могли забити набагато більше, але створені моменти реалізувати не змогли. Були як помилки, так і хороші моменти. Всі хлопці старалися. Варто відзначити, що команда грала на тлі втоми, адже, на відміну від першої команди, в якої було кілька днів відпочинку, молодіжний склад проводив регулярні тренування.

«Динамо» (молодь) - «Антарес» - 4:1 (2:1).

«Динамо» (молодь): Загладько (Ситников, 46), Сахневич (Федоров, 46), Менжега (Поліщук, 46), Черемисин, Адаменко, Чаус (Радченко, 46), Прилєпов, Коваленко (Сокуренко, 46), Білала, Макаренко, Кругляк.

Голи у складі «Динамо» забивали: Кругляк (30, з пен; 82), Прилєпов (40), Білала (65).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер