Молодіжна команда «Динамо» з нетерпінням чекає на початок тренувального збору

Молодіжна команда «Динамо» з нетерпінням чекає на початок тренувального збору

На іспанський збір вирушить і об'єднана юнацька та молодіжна команди «Динамо», гравці яких уже пройшли медобстеження в «Борисі» за три попередніх дні, з 11 до 13 січня.

У неділю, 15 січня, після обіду команда збереться на навчально-тренувальній базі в Кончі-Заспі, а наступного дня рано вранці чартерним рейсом вирушить до Малаги. Вже увечері в день прильоту в розкладі команди значиться тренування, що розпочнеться о 18:00 за місцевим часом (різниця з київським часом становить одну годину).

Динамівська молодь у цьому році за вимогою Сергія Реброва буде базуватися значно ближче до першої команди, ніж рік тому. Відстань від Gran Hotel Benahavis, розташованого в Бенаавісі й у якому зупиниться «Динамо» U19/U21, до готелю La Quinta, розташованому в безпосередній близькості від Футбольного центру Марбельї та в якому вже традиційно базується основа «біло-синіх», можна подолати лише за 15 хвилин їзди.

Таким чином, Сергій Ребров зможе регулярно «викликати» до розташування першої команди та задіювати гравців молодіжки. До речі, деякі з них уже з перших днів та протягом усього збору будуть працювати з «основою». Зокрема, мова йде про Володимира Маханькова, Зураба Очигаву, Павла Лук'янчука, Олександра Тимчика, Павла Оріховського, Богдана Михайличенка, Володимира Шепелєва. Однак цей перелік має попередній характер, і він ще може змінитися рішенням тренерського штабу.

Загалом у списку об'єднаної молодіжки 42 гравця, включаючи перерахованих вище. Примітно, що є у цьому списку як гравці 1996-го року народження, так і 2000-го, для декого ці збори будуть першими такого серйозного рівня. Об'єднує їх одне – величезне бажання працювати, доводити та нетерпіння, з яким усі чекають на початок тренувальних зборів.

Воротарі: Владислав Кучерук, Владислав Петрусь, Артем Малиш, Євген Пацкан

Захисники: Владислав Дубінчак, Віталій Миколенко, Сергій Чоботенко, Олександр Осман, Дмитро Мандриченко, Данило Карась, Руслан Кошелєв, Денис Попов, Олександр Мельник, Тарас Дмитрук.

Півзахисники: Максим Казаков, Богдан Лєднєв, Денис Янаков, Олександр Петрусенко, Сергій Булеца, Владислав Наумець, Максим Мельничук, Ахмед Алібеков, Євген Смирний, Микита Кравченко, Микола Шапаренко, Роман Вантух, Максим Куліш, Іван Калюжний, Юрій Козиренко, Георгій Цитаішвілі.

Нападники: Ростислав Тарануха, Олексій Щебетун, Назарій Русин, Владислав Алексєєв, Євген Верхоланцев.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер