Молодіжна команда «Динамо» виходить у лідери!

Молодіжна команда «Динамо» виходить у лідери!

Щоправда, Олександр Миколайович поки ще лише втягується в роботу, і сьогодні він не керував діями об'єднаної молодіжки, яку на матч, як і раніше налаштовували Валентин Белькевич, Олексій Герасименко та Сергій Процюк.

У першому таймі тренерський штаб випустив зі стартових хвилин усіх тих же футболістів, які двома днями раніше були серед перших 11-ти переможного матчу проти «Десни». Та й у другому таймі на полі з'явилися всі ті ж виконавці, які оформили своїй команді першу перемогу на турнірі.

Додатковим стимулом для гравців молодіжної команди «Динамо» була присутність на грі близько 50 відданих уболівальників, які весь матч підтримували хлопців, створивши неабиякий шумовий ефект, що, мабуть, не поступається звичайному офіційного матчу.

Із підтримкою своїх уболівальників, «біло-сині» з перших хвилин пішли вперед. Стартова активність нашої команди швидко знайшла своє відображення на табло. Вже на 10-й хвилині зустрічі «Динамо» повело в рахунку. Після вкидання м'яча з-за бокової на лівому фланзі атаки, Віталій Каверін, перебуваючи перед штрафним майданчиком, класно приклався до м'яча й поклав його в дальній кут.

Повівши в рахунку, динамівці віддали ініціативу суперникам, граючи другим номером, на контратаках. Тим не менш, саме їхні дії виглядали гострішими. Небезпечно вривався до штрафного майданчика «Колоса» з лівого флангу атаки Олег Маїк (на фото), але після його прострілу вздовж воріт м'яч так і не дістався адресата. Потім уже прострілював зліва Каверін, але до м'яча трохи не дотягнувся Панфілов. Тим часом гравці «Колоса» за весь перший тайм так і не створили жодної по-справжньому серйозної загрози воротам Ткаченка.

Завданням гравців U-19, які з'явилися на полі після перерви, було зберегти переможний рахунок до фінального свистка. І з цим хлопці впоралися на ура. Реальних загроз біля воріт «Динамо» практично не виникало. Зате динамівці за 15 хвилин до завершення зустрічі провели ще один гол. Відгукнувшись на передачу з лівого флангу, свій перший м'яч на турнірі забив Роман Яремчук.

Молодим динамівцям, щоправда, знову не вдалося зберегти свої ворота на замку. Коли годинник уже відраховував останню хвилину зустрічі, арбітр матчу, яким сьогодні був досить відомий та кваліфікований Сергій Шебек, призначив пенальті у ворота «біло-синіх». Поздеєв виграв мікродуель у Максима Вайла, спрямувавши м'яча в лівий нижній кут. Відзначимо, що Максим відстояв увесь другий тайм, а Георгій Бущан у сьогоднішньому матчі на поле не виходив. Тим не менш, пропущений із пенальті гол не зіпсував враження від гри динамівців, які завдяки цій перемозі очолили турнірну таблицю групи «А».

XVIII Меморіал Макарова. Група «А». 3-й тур

20.01.2013. «Динамо» (мол) – «Колос» (Ковалівка) – 2:1 (1:0)

Склад «Динамо»:

(1-й тайм): Ткаченко – Сухомлинов, Болденков, Васильєв, Нагорний – Савченко, Цибульник (к), Єфремов, Каверін – Панфілов, Маїк.

(2-й тайм): Вайло – Шевчук, Ковтун, Процишин, Чумак – Полегенько (Нечай, 85), Харатін (к) (Никитюк, 68), Вацеба, Кузик (Пограничний, 73) – Тищенко, Яремчук.

Запас: Бущан

Голи: Каверін (10), Яремчук (75) – Поздеєв (90)

Турнірна таблиця

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Динамо-мол»

3

2

1

0

5-3

7

2

«Десна»

3

2

0

1

6-3

6

3

ФК «Буча»

3

1

2

0

5-3

5

4

Динамо-2

3

1

1

1

7-4

4

5

«Колос»

3

1

0

2

6-4

3

6

«Дніпро»

3

0

0

3

1-13

0

 

Нагадаємо, до чвертьфіналу з групи «А» виходять перші чотири команди. Матчі 4 туру відбудуться в понеділок, 21 січня, в манежі динамівської бази в Кончі-Заспі:

10:00 «Десна» – «Буча»

12:00 «Колос» – «Динамо-2»

14:00 «Динамо» (мол) – «Дніпро»

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер