Молодіжна команда готується до сезону

Молодіжна команда готується до сезону

Завершилася відпустка у гравців та тренерів молодіжної команди «Динамо». Здобувши перемогу на початку червня на молодіжному турнірі в Хорватії, підопічні Олександра Хацкевича отримали два тижні відпочинку, після якого, спочатку пройшовши медобстеження, приступили до тренувань. Готуватися динамівці до нового сезону, який, очевидно, для них розпочнеться 9-го липня, поєдинком із «Металістом», будуть на базі в Кончі-Заспі.

Як розповів наставник молодіжної команди Олександр Хацкевич, зараз під його керівництвом займаються 24 футболісти, частина з яких перебуває на перегляді. Не задіює тренер у тренувальному процесі учнів ДЮФШ «Динамо» ім. Лобановского 1994 та 1995 рр. народження, яким незабаром доведеться взяти участь у фіналах ДЮФЛ. Можливо, найкращі з випускників приєднаються до команди після завершення фіналів.

У нинішньому місяці молодіжний склад проведе три контрольних матчі: 23 червня з молодіжною командою «Оболоні», 25 червня з молодіжною командою «Арсеналу», суперник на 30 червня з'ясовується.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер