Молодіжна команда зіграє в Хорватії

Молодіжна команда зіграє в Хорватії

У молодіжній першості в сезоні 2008/09 «Динамо» посіло друге місце. Проте після останнього туру гравці і тренери команди не пішли у відпустку, продовживши тренуватися на базі в Конча-Заспі. З 3-го по 7-е червня підопічні Володимира Мунтяна візьмуть участь у міжнародному турнірі в Хорватії серед гравців 1991-го року народження і молодше. Вісім учасників турніру розділено на дві групи. В першій зіграють «Динамо» з Києва і Загреба, а також «Брешіа» (Італія) і «Red bull» (Австрія). Другу групу сформували команди «Вільярреал» (Іспанія), збірна Албанії, хорватські «Хайдук» і «Осієк».

Календар матчів «Динамо»:

4 червня «Динамо» - «Брешіа»
5 червня «Динамо» - «Динамо» (Загреб)
6 червня «Динамо» - «Red bull»
7 червня: Фінал, матчі за 3-е, 5-е і 7-е місця.

Відомо, що кольори «Динамо» захищатимуть 18 футболістів:

Воротарі: Антон Ситников, Сергій Карпутєв.

Захисники: Максим Лещенко, Максим Лапушенко, Артем Сухоцький, Володимир Коваль, Олексій Черемисин, Олексій Прилєпов, Кирило Козлов.

Півзахисники: Ярослав Прокипчук, Ігор Грохоцький, Костянтин Пархоменко, Віталій Сокуренко, Євген Макаренко, Михайло Коваленко.

Нападники: Максим Лонський, Роланд Білала, Арсен Іванющенко.

Після закінчення турніру в Хорватії футболісти і тренери йдуть у відпустку. А 22-го червня команда збереться в Конча-Заспі, де розпочне підготовку до нового сезону.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер