Молодіжна команда вийшла з відпустки

Молодіжна команда вийшла з відпустки

У понеділок з відпустки вийшла молодіжна команда «Динамо». Підопічні Володимира Мунтяна провели перше тренування на базі в Конча-Заспі, після якого наставник резервістів розповів кореспонденту Інформаційного відділу про плани підготовки команди до другої частини сезону:

- Після тривалого відпочинку видно, що хлопці скучили за футболом, - говорить Володимир Федорович. – Хоча, гадаю, місяць відпустки для них пролетів швидко. Святкові дні залишили свій відбиток, але всі, хто сьогодні тренувався, вийшли з відпустки в доброму гуморі. Не на всіх хлопців ми можемо в ці дні розраховувати. Кілька людей не працювали через хворобу, інші братимуть участь у турнірі Гранаткіна, який відбудеться в Санкт-Петербурзі. Зокрема, до розташування юнацької збірної вирушили Антон Ситников, Олег Поліщук, Олексій Прилєпов, Михайло Малин. На перегляді знаходяться кілька молодих хлопців, які можуть стати потенційними новачками команди.

Перед початком тренування провели короткі збори, привітавши один одного з новорічними святами і розповівши про плани на найближчий час. Завтра сімдесяті роковини з дня народження Валерія Лобановського, тому разом із «Динамо-2» і керівництвом клубу збираємося на кладовище, до могили Валерія Васильовича.

- Чи є у вас зауваження до фізичної форми гравців?

- За словами лікаря, всі хлопці знаходяться в належному стані, за винятком тих, хто захворів. А що стосується зайвих кілограмів, їх ні в кого не помітив. У кожного футболіста був індивідуальний план підготовки на час відпустки, яку вони прагнули виконувати.

- Чим плануєте займатися найближчими днями?

- Весь січень і першу декаду лютого проведемо в Конча-Заспі, займаючись у манежі. Плануємо взяти участь у турнірі Олега Макарова та провести низку контрольних ігор. Для цього будемо використовувати як відкрите штучне поле, так і критий манеж. Також будемо займатися біговими вправами. Надалі ми тісно пов'язані з першою командою. Поки не знаємо, кого з футболістів Юрій Сьомін відправить до нас. 8 або 9 лютого плануємо вирушити на Кіпр на двотижневий збір. До цього часу остаточно визначаться гравці, які складуть основу нашої команди.

- Як ви провели відпустку?

- Якщо чесно, я її й не помітив. Весь час був у Києві, постійно доводилося вирішувати якісь питання, пов'язані з нашою командною, Федерацією футболу і т.д. Але нічого страшного, мені не звикати.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер