Молодіжна команда вийшла з відпустки

Молодіжна команда вийшла з відпустки

На базі киян у Кончі-Заспі відбулося спільне тренування молодіжної команди, U-19, а також деяких гравців «Динамо-2».

Гравці зібралися в будинку бази, де Олександр Хацкевич озвучив план на заняття. Вийшовши на вулицю, футболісти розділилися на дві групи по 16 чоловік в кожній, почавши двадцятихвилинну пробіжку навколо тренувальних полів.

Заняття продовжилось у критому манежі, де почалися ігрові вправи з м'ячем. За зимову перерву футболісти явно скучили за футболом, з блиском в очах займаючись улюбленою справою.

Воротарі займалися за окремою програмою під керівництвом тренера Тараса Луценка. Почали з розминки, передач, потім відпрацьовували перехоплення м'яча при виході з воріт і фіксування його на лінії. Індивідуально тренувалися три гравці, які ще знаходяться в процесі відновлення. Їм поки не рекомендовані високі навантаження.

Польові гравці були поділені на чотири команди по 7 осіб у кожній, провівши міні-турнір без воротарів на маленькі ворота, причому кожна з команд захищала одночасно двоє воріт. Закінчилося тренування відновлювальними вправами.

У планах молодіжної команди - участь у Меморіалі Макарова, який стартує в найближчий четвер, 17 січня. У цьому турнірі Олександр Хацкевич і Валентин Белькевич очолять об'єднану команду, зібрану з гравців молодіжного складу і U-19. Також від ФК «Динамо» буде представлене «Динамо-2». Турнір триватиме майже два тижні і завершиться 29 січня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер