Молодіжна збірна вирушила до Бельгії

Молодіжна збірна вирушила до Бельгії
Павло Яковенко; ffu.org.ua

Сьогодні молодіжна збірна України вирушила до Бельгії, до міста Сент-Трюйден, де нашим хлопцям доведеться провести поєдинок відбіркового раунду чемпіонату Європи 2011 року (U-21) з бельгійськими однолітками.

Нагадаємо, що старший тренер молодіжної збірної Павло Яковенко для підготовки до матчу викликав шістьох динамівців: воротаря Артема Кичака, захисників Вадима Родіну, Андрія Сахневича і Темура Парцванію, півзахисника Дениса Гармаша та нападника Артема Кравця. Відзначимо, що для Парцванії це дебютний виклик під прапори молодіжної збірної, а Кравець може зіграти в жовто-синій футболці вперше за піврічний період, який нападник пропустив через травму.

Примітно, що Гармаш і Кравець приєдналися до команди пізніше за інших, оскільки були задіяні головним тренером «Динамо» Валерієм Газзаєвим у підготовці до матчу Ліги чемпіонів із міланським «Інтером». Відзначимо, що через дискваліфікацію пропустять майбутню зустріч двоє динамівців, які брали участь у домашньому матчі з представником Бенілюксу, – Кирило Петров і Роман Зозуля. Особливо відчутною є втрата Зозулі, який забив у Києві єдиний м'яч у ворота бельгійців.

Поєдинок Бельгія – Україна розпочнеться 13 листопада о 21:00 (час київський). Українські вболівальники також матимуть можливість спостерігати за матчем, якщо налаштують свої телевізори на телеканал «Футбол».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер