Молодіжна першість. «Арсенал» - «Динамо» - 1:3

Молодіжна першість. «Арсенал» - «Динамо» - 1:3

Михайло Малин
Матч шостого туру першості молодіжних команд проти київського «Арсеналу» склався для команди Володимира Мунтяна непросто. Незважаючи на впевнену перемогу 3:1, легкої прогулянки для гостей не вийшло. Всі чотири м'ячі глядачі побачили в другому таймі. У першій же половині зустрічі кілька можливостей відкрити рахунок було в Кругляка. Але після його ударів м'яч летів або вище воріт, або в руки Погорєлому. З дальньої відстані міг відзначитися і Погребняк, як він це зробив в Полтаві, але цього разу голкіпер «Арсеналу» витягнув м'яча з-під поперечини.

Після перерви Володимир Мунтян провів низку замін, і динамівці заграли активніше. На 76-й хвилині Михайло Малин обіграв захисника суперника і не залишив шансів воротарю. Після пропущеного м'яча гра «Арсеналу» не розладналася, господарі зібралися і буквально через шість хвилин зуміли відігратися. Автором забитого м'яча став Столярчук. Але, до нещастя «канонірів», цього вечора пішла гра у нападника киян Михайла Малина, який оформив хет-трик. На 86-й хвилині він вдало замкнув навіс з флангу, а ще через дві хвилини зняв усі питання про переможця – 1:3.

Володимир Мунтян, тренер «Динамо» (молодь):

- Чи виконали футболісти мою установку? Ні, гадаю, вони ще нескоро втілять в життя те, що хотілося б побачити в їх виконанні. Для цього потрібен час, праця, і ще раз праця. Сьогоднішня гра розвивалася абсолютно не за тим сценарієм, який я би хотів, але, як бачите, результат позитивний, тому ми задоволені. Гра Малина? А що тут коментувати. Він забив три м'ячі, хлопець молодець. Гадаю, коли прийде час, на нього звернуть увагу. Все має йти спокійно і планомірно. А поки хай працює тут.

Михайло Малин, нападник «Динамо» (молодь):

- Сьогодні гра була дуже важкою, в'язкою, та й поле важке. Щось виходити у нас стало в другому таймі. Напевно, в перерві тренер знайшов потрібні слова, підбадьорив команду, хлопці пожвавішали і все пішло як потрібно. Як вдалося забити три м'ячі? Хлопці віддавали дуже хороші передачі, а мені залишалося тільки підставити голову. Але все одно, вважаю, сьогодні ми продемонстрували не все, на що здатні. Ми можемо грати ще краще і наступного разу це обов'язково доведемо.

Роман Загладько, воротар «Динамо» (молодь):

- Сьогодні була важка гра. У першому таймі ми нічого не могли зробити. Після перерви на поле вийшло кілька нових футболістів, тому стало ще складніше. Що стосується моєї гри і пропущеного м'яча, скажу, що той удар суперника можна було якось відбити, але м'яч «пірнув» прямо переді мною, і було важко змінити свої дії. У перерві я не був в роздягальні. Тренер ще до гри сказав, що ми з Рибкою зіграємо по тайму. Що стосується суперника, в складі «Арсеналу» сьогодні грали молоді хлопці, адже орендованим динамівцям на поле вийти не дозволили. Ми це знали ще до гри, і, очевидно, розслабилися. Напевно, тому матч і вийшов таким напруженим.

Молодіжна першість. 6-й тур

«Арсенал» - «Динамо» – 1:3 (0:0).

«Динамо»: Рибка (Загладько, 46), Допілка (Поліщук, 46), Хачеріді, Погребняк, Пінчук, Чернат (Білала, 55), Ярмоленко (Сокуренко, 75), Зозуля (Макаренко, 46), Теміле (Малин, 57), Чаус, Кругляк (Сахневич, 49).

Голи: Столярчук (82) – Малин (76, 86, 88).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер