Молодіжна першість. «Динамо» - «Арсенал» - 6:0

Молодіжна першість. «Динамо» - «Арсенал» - 6:0
Зозуля і Морозюк

Незважаючи на холод і мокрий сніг, який не припинявся протягом усієї зустрічі молодіжних команд «Динамо» і «Арсеналу», господарі без проблем перемогли гостей з рахунком 6:0. «Каноніри» чинили опір лише в першій половині тайму і навіть завдали небезпечного удару по воротах Рибки у виконанні Мепорії, але м’яч розминувся з правим кутом. Потім за справу взялися динамівці. На 19-й хвилині з ударом Гільєрме впорався Погорілий, але першим на добиванні опинився Ярмоленко – 1:0. Через три хвилини Морозюк подав м’яча з правого флангу, захисник спробував його винести, але той потрапив до Зозулі, який точно поцілив у ворота – 2:0. Незабаром той же Зозуля отримав пас з глибини поля, вийшов до воріт і відправив м’яча повз воротаря.

Проведені в перерві заміни мало чим допомогли «Арсеналу». Розгром продовжив Менжега, довівши рахунок до 4:0. Потім Зозуля оформив хет-трик, а за сім хвилин до фінального свистка, коли погода ще більш зіпсувалася, чергова атака динамівців призвела до помилки суперника і захисник Нечай відправив м’яча до своїх воріт – 6:0. Окрім цього, блискуча можливість відзначитися вдруге була в Ярмоленка, який намагався перекинути м’яча через воротаря, але не влучив у ворота. А незадовго до фінального свистка все той же Ярмоленко поцілив у стійку.

Володимир МУНТЯН, тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні команда зіграла добре. Я вимагав від хлопців тільки серйозного ставлення, вони з цим впоралися – і результат ви бачите. А все інше в таких майстрів, як вони, і так виходило. Незважаючи на те, що все було зрозуміло вже після першого тайму, мотивація в хлопців не зникла. Вони мають постійно тренуватися і вчитися грати у футбол – це для них головна мотивація.

Андрій ЯРМОЛЕНКО, нападник «Динамо»:

- Сьогодні в нас грав хороший склад. Головний тренер попросив продемонструвати самовіддачу. А після того, як ми забили кілька м’ячів, стали грати в своє задоволення. Звичайно, я міг відзначитися ще, наприклад, в тому моменті, коли намагався перекинути воротаря. Гадав, він буде падати в кут, і я спокійно відправлю м’яча до воріт, але не вийшло – голкіпер вирішив залишитися на місці. З сьогоднішнього складу ніхто не виступав за першу команду після зимової перерви, тому нам потрібно хоча б грати для себе, щоб отримувати ігрову практику.

Олександр РИБКА, воротар «Динамо»:

- Сьогодні нам допомагала чимала група гравців з першої команди, тому ми так упевнено обіграли суперника, в якого на полі вийшов молодший склад. Гадаю, сьогодні в «Арсенала» шансів не було. В матчах молодіжної команди в мене часто небагато роботи, дякувати захисникам, які не дають бити по воротах. Але хотілося б навпаки, щоб її було менше в серйозніших матчах, а в таких поєдинках, як сьогодні, бажано більше брати участь у грі. Незалежно від рахунку, в кожного, хто виходив на поле, була мотивація підтримати ігрові кондиції і довести тренерам першої команди, що ми готові скласти конкуренцію тим гравцям, які виступають в основному складі.

Молодіжна першість. 21 тур

«Динамо» - «Арсенал» - 6:0 (3:0).

«Динамо»:
Рибка (Рудько, 74), Допілка (Менжега, 46), Хачеріді, Мандзюк, Сахневич (Пархоменко, 51), Прилєпов (Макаренко, 60), Гільєрме (Шацьких, 46), Діого Рінкон (Чернат, 46), Морозюк (Білала, 56), Зозуля, Ярмоленко.

«Арсенал»: Погорілий, Нечай, Фаворов, Карлов, Ткачук (Дідик, 46), Богданов (Столярчук, 80), Мепорія, Коршиков (Бушман, 46), Захаревич (Мельник, 46), Заваров (Старгородський, 46), Півненко (Рибальченко, 60).

Голи: Ярмоленко (19), Зозуля (22, 32, 74), Менжега (49), Нечай (83, автогол).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер