Молодіжна першість. «Динамо» – «Арсенал». Прев’ю

Молодіжна першість. «Динамо» – «Арсенал». Прев’ю

 «Нульові» гості

Про виступи столичних канонірів у поточному чемпіонаті U-21 красномовно говорить їхня статистика: 15 місце в турнірній таблиці з 12-ма очками в активі, а перша перемога з двох датована лише 12-м туром, коли був подоланий «Кривбас». А друга була здобута над «Шахтарем» у минулому турі. Обидві перемоги по 1:0.

Саме після 12-го туру молодіжної першості у «Арсенала» помітна позитивна тенденція в результатах: дві перемоги, дві нічиїх та лише одне фіаско, а в цілому в активі гостей шість нічиїх, в п'яти з яких арбітр фіксував рахунок 0:0, а зустріч з донецьким «Металургом» завершилася з хокейними 4:4 на табло.

До оборони «канонірів» претензій не багато - в 16-ти зустрічах команда пропустила 29 м'ячів, стільки ж, скільки й «Ворскла», яка займає четверте місце і на два менше, ніж «Карпати», що розташувалися на п'ятій сходинці, а в останніх трьох матчах столичний клуб і взагалі не пропускав. Інша справа атака - 16 забитих м'ячів, що є одним з найгірших показників у лізі (менше лише у «Таврії» - 15).

Останній матч вдома

«Динамо», в свою чергу, не знає гіркоти поразок ось уже п'ять матчів поспіль, але й смак перемоги «біло-сині» трохи призабули, завершивши останні два поєдинки з однаковим рахунком - 2:2, тим самим, відпустивши вперед лідера «Зорю» та «Шахтар», який іде другим, на сім і п'ять очок відповідно.

Але останнім результатам є логічне пояснення: через проблеми з паховими кільцями не грає капітан Віталій Буяльський, а в останньому матчі з донецьким «Металургом» не міг взяти участь дискваліфікований захисник Віталій Ягодинскіс, що спричинило перестановки в обороні та, відповідно, помилки, які вплинули на результат зустрічі. До того ж у матчі з «Арсеналом» Олександр Хацкевич не може розраховувати на Леандро Алмейду, який дискваліфікований за дві жовті картки все в тому ж матчі з «Металургом» Д.

Тим не менш, до ігор молодіжного складу вже залучаються зовсім юні півзахисники Олексій Мілютін і Павло Полегенько, яким поки вдається проявити себе з кращого боку.

Нагадаємо, що в першому колі матч «Арсенала» і «Динамо» в Борисполі завершився перемогою «біло-синіх» з рахунком 1:0, коли в наприкінці зустрічі Олег Маік головою точно замкнув подачу вищезгаданого Віталія Буяльського з правого флангу.

У висновку варто відзначити, що матч проти «Арсенала» стане останнім домашнім поєдинком підопічних Олександра Хацкевича в 2012-му році, ну а закривати цей футбольний рік динамівці будуть грою з «Говерлою».

Остання зустріч:

Сезон 2012/13. Молодіжна першість. 2-й тур

21.07.2012. м. Бориспіль. Стадіон «Колос».

«Арсенал» (мол.) - «Динамо» (мол.) - 0:1 (0:0)

«Арсенал» (мол.): Сарнавський, Кушніренко, Матуку (Панченко, 46), Шабанов, Притиковський, Фаворов (Пернацький, 80), Вечурко - кап, Бровко, Аржанов (Чорномаз, 46), Чередниченко, Філіппов

«Динамо» (мол.): Бущан, Алмейда, Трубочкін, Братков, Акубардія, Буяльський - кап, Лазарович (Раджабов, 77), Савченко (Карп, 74), Рибалка (Вацеба, 90), Кравець, Хльобас (Маік, 35 )

Гол: Маік (85)

Попереджені: Кушніренко (22), Чередниченко (63) - Алмейда (49), Буяльський (61)

Вилучений: Кушніренко (52, повторне попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер