Молодіжна першість. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:0

Молодіжна першість. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:0

Поєдинок із «Чорноморцем» вийшов для молодіжної команди «Динамо» надзвичайно непростим, особливо його перша частина. Одесити ні в чому не поступалися динамівцям і створили достатньо небезпечних моментів. Після удару Модебадзе, який лише дивом не поцілив у лівий від Рибки кут воріт, гості подали кілька кутових поспіль, раз по раз створюючи напругу в штрафному майданчику «Динамо». Стовідсотковий момент мав і Зубейко, але цього разу врятував Рибка, вибивши м'яча.

Аж до перерви на полі йшла рівна боротьба, практично без моментів біля воріт обох команд. А на другий тайм команда Володимира Мунтяна вийшла із зовсім іншим настроєм. Отримавши в роздягальні потрібні повчання від тренера, динамівці заграли гостріше. Теміле добре пробив низом, але трохи неточно. «Чорноморець» відповів ударами Модебадзе і Бобко, з якими впорався Рибка. Потім небезпечно пробивав Фаркаш, але, на жаль, повз.

На 69-й хвилині Зозуля віддав чудовий пас на Теміле, Франк, не роздумуючи, добре приклався до м'яча і по недосяжній для воротаря траєкторії відправив його точно в праву «дев'ятку». За п'ять хвилин до фінального свистка остаточний рахунок встановив сам Зозуля, який в останніх шести матчах не залишає поле без забитого м'яча. Отримавши пас із глибини поля, Роман по центру пройшов із м'ячем до воріт і надіслав його повз воротаря – 2:0.

Володимир Мунтян, тренер молодіжної команди «Динамо»:

- В цілому, сьогодні зіграли непогано. Щоправда, в першому таймі було важкувато. З чим це пов'язано? Треба буде обговорити все спокійно. В другому таймі хлопці діяли вже краще. Коли гра тільки розпочинається, в обох команд є сили і вони знаходяться в рівних умовах. Але в нас, можливо, спочатку були проблеми з бажанням. Чи дісталося від мене хлопцям у перерві? Зовсім трохи (посміхається).

Олег Допілка, захисник молодіжної команди «Динамо»:

- В першому таймі нам довелося дуже важко. Так сталося, що група атаки погано чіплялася за м'яч, й оборона була відрізана. Якщо чесно, «Чорноморець» у першому таймі нас перегравав. У другому таймі трохи перебудувалися, і стало трохи легше. Забили гол, потім другий і досягли закономірного результату. Пощастило ще, що в другому таймі «Чорноморець» не реалізував один небезпечний момент. У першому таймі в тренера були претензії майже до всіх гравців, тому в перерві він, звичайно, кричав, можливо, це і вплинуло на подальший хід подій, ми вийшли і проявили характер. У перемогу повірили вже після першого забитого м'яча, я був упевнений, що доведемо матч до логічного кінця.

Костянтин Пархоменко, півзахисник молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні була моя перша гра в основному складі, тому трохи нервував. Тим паче, довелося грати на незвичній позиції захисника, а в цьому амплуа я дію нечасто. Звичайно, помалу пристосовуюся, але відчуваю, що ще не вистачає досвіду, з часом, гадаю, все буде гаразд. Що стосується поєдинку, «Чорноморець» грав від оборони, на контратаках, проявляючи самовіддачу і концентрацію. Ми могли забити ще в першому таймі, та й у другому в нас було достатньо моментів, щоб збільшити рахунок. Після перерви я почав діяти в центрі півзахисту, і це вже звична для мене позиція.

Роман Зозуля, нападник молодіжної команди «Динамо»:

- Я в кожній грі прагну забити гол. Оскільки граю на позиції нападника, моє завдання – забивати. Що стосується сьогоднішньої гри, перший тайм був важким, навіть не знаю, з чим це пов'язано. Можливо, тому що це була перша гра в Києві на природному газоні. Адже до цього грали і тренувалися на синтетиці… В першому таймі придивлялися до суперника. В перерві тренер сказав, як правильно зламати їх оборону, налаштував усіх, ми вийшли на поле з іншими емоціями і після перерви вирішили поставлену задачу. В перемозі не сумнівалися із самого початку.

Молодіжна першість. 23 тур.

«Динамо» - «Чорноморець» - 2:0 (0:0).

«Динамо»:
Рибка, Сахневич (Іванющенко, 74), Допілка, Пархоменко (Сокуренко, 56), Шматоваленко (Менжега, 61), Прилєпов, Діого Рінкон (Пінчук, 46), Морозюк, Теміле (Дудченко, 74), Шацьких (Фаркаш, 56), Зозуля.

«Чорноморець»: Шлякотін, Бочкур, Мельник, Бідний, Слінкін, Владов (Гавриленко, 80), Гуменюк, Зубейко (Сердюченко, 86), Бобко, Балашов (Салівон, 70), Модебадзе (Силантьєв, 79).

Голи: Теміле (69), Зозуля (85).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер