Молодіжна першість. «Динамо» - «Карпати» - 1:1

Молодіжна першість. «Динамо» - «Карпати» - 1:1
Роланд Билала

Такого початку в матчі молодіжних команд «Динамо» і «Карпат» навряд чи хтось очікував. Тільки суперники розвели м'яч в центрі поля, як рахунок став 0:1. Такий хід гостей, очевидно, став несподіваним для господарів – вони дозволили Мартинюку безперешкодно поцілити у ворота Загладька. Після такого розвитку подій було складно швидко оговтатися і виконати установку тренера, адже вже з перших хвилин потрібно було щось змінювати в своїй грі. Виправити ситуацію намагався Теміле, але з вигідної ситуації пробив повз. Корреа, який, як і Гусєв, нарешті відновився після травми, завдавав удару з правого флангу, але трохи вище воріт. Не засиджувалися біля своїх воріт і львів'яни. Заробили штрафний, який виконав Мартинюк – Загладько з ударом впорався.

Після перерви господарі не залишали надії зрівняти рахунок. Морозюк вирішив подати штрафний в безпосередній близькості від воріт Новака, і зробив це дуже вдало. Воротар хоча і парирував м'яч, але прямо на динамівця Білала, який не поцілив у ворота. Але вже незабаром він реабілітувався. На 70-й хвилині Роланд вистрибнув вище за всіх і вдало замкнув головою навіс Сахневича з кутового – 1:1. Після цього кілька хороших можливостей вийти вперед мали гості: Мартинюк зі штрафного пробив неточно, удар Фурти Загладько перевів на кутовий, а Омельченко після подачі кутового відправив м'яча трохи вище воріт. Нічия стала закономірним підсумком поєдинку.

Це підтвердив наставник молодіжної команди «Динамо» Володимир МУНТЯН:

- Гадаю, результат гри цілком закономірний. Хоча, в нас були хороші моменти, які слід було використовувати. Після тривалої перерви повернулися на поле Корреа і Гусєв, тому було необхідно допомогти їм адаптуватися до ігрової ситуації. Адже молодіжна команда якраз для того й існує, щоб готувати молодих хлопців і давати можливість гравцям, які відновилися після травм, отримувати практику. Вони спробували провести на полі один тайм, в перерві не скаржилися, можна було б дозволити їм зіграти і більше, але, як говориться, береженого Бог береже. А наші молоді футболісти можуть, граючи поряд з такими досвідченими хлопцями, багато чому навчитися. Наприклад, коли в нашому складі вийшов Чернат, гра була абсолютно іншою, Флорин вніс до неї свіжі елементи. Хлопці з «Карпат» залишили непогане враження. Багато хто з них має досвід виступів в молодіжній і юнацькій збірних. Будучи тренером «молодіжки», я сам привертав до наших лав львівських футболістів.

Роланд БІЛАЛА, нападник молодіжного складу «Динамо»:

- Сьогодні ми протистояли сильному супернику, який показав хорошу гру. Нам було важко, особливо після швидко пропущеного м'яча. Зараз у нас серія невдач, адже в минулому матчі ми теж зіграли внічию, тому послатися можна тільки на це. Мені вдалося забити гол, але він більше командний, ніж мій. Не сказав би, що гра головою – мій «коник», просто так склалося. Передача Сахневича була дуже зручною, та й воротар помилився на виході. Все разом втілилося в гол.

Роман ЗАГЛАДЬКО, воротар молодіжного складу «Динамо»:

- Не думаю, що нічия – закономірний результат. Ми не використали багато моментів і втратили шанс вийти вперед. Зокрема, в другому таймі, коли пробили вище порожніх воріт. Крім того, для нас став несподіванкою гол, пропущений вже на першій хвилині матчу. Але після нього команда змогла зібратися і зіграла непогано. Шкода, що вдалося забити тільки один гол, а не стільки, скільки потрібно було для перемоги. Але в усіх команд, які грають проти «Динамо», підвищена мотивація. Тому вони дають нам справжній бій. Що стосується серії нічиїх, це лише смуга невдач, яку ми перервемо найближчим часом.

Андрій САХНЕВИЧ, півзахисник молодіжного складу «Динамо»:

- У першому таймі ми грали достатньо добре, але не реалізували багато моментів. «Карпати» - хороша команда. Свою роль зіграв і пропущений на першій хвилині м'яч. Після перерви ми діяли не найкращим чином. На заміну вийшли молоді хлопці, «дотиснути» суперника не вдалося, тому лише нічия. Відзначу, що сьогодні ми вийшли разом із Гусєвим і Корреа, з якими завжди приємно діяти разом. Вони нам багато підказували і додавали впевненості. Чи стежать за мною тренери першої команди? Гадаю, так. У минулій кубковій грі я потрапив до заявки, а поєдинки молодіжної команди дивиться все керівництво. Прагну показати себе з найкращого боку, щоб привернути увагу тренерів.

Молодіжна першість. 13 тур

"Динамо" – "Карпати" – 1:1

"Динамо": Загладько, Сахневич, Допілка, Пінчук, Менжега, Чаус (Сокуренко, 80), Корреа (Білала, 46), Морозюк (Малин, 68), Макаренко (Прилєпов, 56; Козлов, 86), Гусєв (Кругляк, 46), Теміле.

"Карпати": Новак, Сагайдак (Родевич, 90+1), Гурський, Кузик, Бідловський, Куцяба, Мартинюк, Сворак (Луцик, 75), Фещук, Омельченко (Тістик, 66), Фурта.

Голи: Білала (70) – Мартинюк (1).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер