Молодіжна першість. «Динамо» - «Металіст» - 1:0

Молодіжна першість. «Динамо» - «Металіст» - 1:0
Денис Гармаш

Набравши три очки у грі з «Металістом», підопічні Володимира Мунтяна довели серію переможних матчів до шести. Також приємно, що в цих поєдинках команда пропустила лише один м’яч, забивши суперникам тринадцять.

На перших хвилинах у підопічних Володимира Мунтяна виходило далеко не все. Футболісти часто втрачали м’яча, віддавали неточні передачі. Примітно, що до перерви команди не створили практично жодного реального моменту для взяття воріт. На цьому фоні можна відзначити хіба що несильний удар Гармаша, після якого м’яч опинився в руках у Сидоренка. Біля протилежних воріт до подачі кутового підключився Литвяк – його удар головою парирував Бойко.

У другому таймі гра трохи активізувалася. Осадчий непогано пробив із меж штрафного - воротар впорався. Трохи пізніше Петров розіграв кутовий, віддавши передачу на Макаренка, але Євген пробив вище.

Не змусив себе довго чекати із відповіддю і «Металіст». Загинайлов пройшов по центру до воріт, змістився вліво, але в останню мить під його удар кинувся Гармаш. Та все ж, більш вдалими в сьогоднішньому протистоянні виявилися господарі. За десять хвилин до фінального свистка Петров хитромудрим пасом на Сокуренка збентежив захист харків’ян, Віталій відразу переправив м’яча на молодого Єфремова, який вирішив вдарити з дальньої відстані, відправивши м’яча точно в правий нижній кут – 1:0! За десятихвилинку, яка залишилася до фінального свистка, «Металіст» міг цілком відігратися, але надійно виглядав Бойко. Незважаючи на напругу останніх хвилин, динамівці все ж таки здобули шосту перемогу поспіль.

Володимир Мунтян, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні була дуже важка гра. Нам протистояв достатньо непоганий суперник. Харків’яни діяли організовано, у порівнянні з іншими командами, проти яких доводилося грати. Контраст із тим же «Закарпаттям» очевидний. Та й у попередньому матчі харків’яни виграли в «Чорноморця» 6:2. «Металіст» приїхав грати проти «Динамо» з величезною мотивацією. Наші футболісти також налаштовувалися, але дуже важкою видалася гра, не відчувалося якоїсь легкості. Порадував Єфремов, який приніс нам перемогу. Але гру ще будемо розбирати. А в цілому, якщо виграли – це вже добре.

Роланд Білала, нападник молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні довелося грати з не найлегшим суперником. «Металіст» перебуває серед лідерів, вони боролися на рівних, прагнули ні в чому не поступатися. Перший тайм пройшов абсолютно без моментів як біля наших воріт, так і біля володінь гостей, лише після перерви почалася більш відкрита гра з небезпечними ситуаціями. Гадаю, глядачі за нас пораділи.

Андрій Єфремов, півзахисник молодіжної команди «Динамо»:


- Гра видалася важкою. Мені вдалося вдало вийти на заміну, та й решта хлопців старалися. Чи бачив інші варіанти розвитку атаки, коли забивав? Я тоді взагалі нічого не бачив, окрім воріт. Пощастило, що поцілив (посміхається). Тренер після гри привітав, сказав, що молодь добре увійшла до гри. Тепер перед наступними матчами в мене буде більше впевненості, все ж таки вдалося відзначитися вже в третій своїй грі. Я налагодив взаєморозуміння майже з усіма хлопцями, половину з яких знав ще за Академією. Приємно, що старші допомагають, підказують.

Молодіжна першість. 22 тур

«Динамо» - «Металіст» - 1:0 (0:0).

«Динамо»:
Бойко, Пінчук (Трубочкін, 73), Козлов, Логінов, Менжега, Петров, Гармаш, Макаренко (Сокуренко, 76), Стретович (Рябушко, 67), Білала (Єфремов, 70), Осадчий (Панфілов, 64).

«Металіст»: Сидоренко, Подкопай (Трацько, 90), Литвяк, Пшеничних (Кіктьов, 46), Фініньо, Будник, Войтенко, Загинайлов, Цвик, Шопін, Кателін (Габісонія, 80).

Гол: Єфремов (83).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер