Молодіжна першість. «Динамо» - «Металург» Д – 2:0. На старті – перемога

Молодіжна першість. «Динамо» - «Металург» Д – 2:0. На старті – перемога

В рідних стінах, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, підопічні Олександра Хацкевича перемогли однолітків з донецького «Металурга» 2:0.

Склад «Динамо»було посилено двома гравцями, які пройшли разом з основною командою літні підготовчі збори. Місце у воротах зайняв Максим Коваль, а у півзахисті вийшов Сергій Рибалка. Загалом у динамівців діяли гравці, яких вболівальники могли бачити в другій частині минулого сезону.

В стартових турах не варто вимагати від команд чогось надзвичайного. Триває налагодження колективної гри, продовжується селекційна робота і підсилення складу. В першому таймі динамівці більше володіли ініціативою, контролюючи ситуацію на полі. Цибульник з-за меж штрафного майданчика пробив у Яшкова. Незадовго до перерви хорошу можливість відкрити рахунок втратив Хльобас – його удар з 19-ти метрів воротар «витягнув» з-під поперечки. Донеччани намагались не відсиджуватись в захисті. В кількох моментах на висоті був Коваль, надійно парируючи удари. Найнебезпечніший момент мав Дегтярьов, але вийшовши сам на сам з динамівським воротарем, обіграти Максима не зумів.

На початку другого тайму команди обмінялись гострими моментами. Після подачі зі штрафного Кирило Нестеренко лишився без нагляду і пробив головою фактично з лінії штрафного майданчика – м’яч пройшов поруч зі стійкою. Не менш небезпечно відповіли динамівці: Маік виконав чудову передачу від лицьової лінії, Савченко пробив у дотик метрів з шести – Яшков м’яч парирував. Олексій встиг на добивання, але і з ним голкіпер впорався.

На 60-й хвилині стався переламний момент гри. Буяльський отримав м’яч у штрафному майданчику, але його збив захисник – пенальті! Ударом з 11-ти метрів рахунок у матчі відкрив Сергій Рибалка. Спроби донеччан відігратись не мали успіху і зводились до банальних навісів у штрафний майданчик. Скоро рахунок було подвоєно. Знову «металурги» порушили правила в своєму штрафному майданчику і знову Рибалка чітко реалізував пенальті.

До фінального свистка лишалось трохи більше двадцяти хвилин. Динамівці ще двічі пробивали здалеку (Цибульник, Буяльський), але безуспішно. В підсумку зустріч так і закінчилась перемогою «Динамо» 2:0.

13.07.2012. Чемпіонат України. Молодіжна першість. 1 тур

«Динамо» – «Металург» Д – 2:0 (0:0).

«Динамо»: Коваль, Акубардія, Братков, Ягодинскіс, Трубочкін, Цибульник (Болденков, 90+4), Савченко (Раджабов, 73), Буяльський (М.Нестеренко, 90+1), Рибалка (Лазарович, 86), Маік (Карп, 89), Хльобас.

«Металург» Д: Яшков, Білоус, Єфимчук (Подколзін, 87), Мірошник, Тимофєєнко, К.Нестеренко, Ателькін (Дебелко, 68), Квашук (Хамід, 61), Мамутов, Трояновський (Задерака, 82), Дегтярьов (Красов, 77).

Голи: Рибалка (62, 82, обидва – з пенальті).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер