Молодіжна першість. «Динамо» – «Металург» Д – 3:0

Молодіжна першість. «Динамо» – «Металург» Д – 3:0

Господарі забили гостям три м’ячі, і всі після перерви.

Команди почали активно. З перших хвилин динамівці запропонували донеччанам високий темп, тому й небезпечні моменти у команд з’являлися часто. Спочатку Кравець добре використав передачу з правого флангу, відкотив м’яча під удар Бертольйо, який, здавалося, бив напевно, але м’яч, зачепивши когось із захисників, пройшов повз ворота. А незабаром непоганий удар із лівого кута штрафного майданчика в дальній кут вдався Ескобару, але теж неточно. У гостей Соломка із близької відстані пробив вище воріт – Коваль врятував команду, перевівши удар Білоуса на кутовий. Врятував команду наш воротар і після виходу Квашука віч-на-віч, відбивши його удар метрів із 14-ти. Незважаючи на велику кількість моментів, перший тайм команди завершили нульовою нічиєю.

Найважливіші події у зустрічі відбулися у другому таймі. Буяльський блискуче прострілив із правого флангу, а Ескобар, перебуваючи на дальній стійці, переправив м’яча до воріт! А за кілька хвилин сталася набагато менш приємна подія для нашої команди – за грубу гру другу жовту картку отримав Трубочкін. Майже на весь тайм динамівці залишилися в меншості. Як не дивно, ця обставина позитивно вплинула на гру нашої команди. Хацкевич відразу вніс необхідні зміни, зміцнивши оборону Парцванією. У непростій ситуації господарі продовжували грати у свою гру і збільшили перевагу. Акубардія відібрав м’яча у суперника й віддав пас Ескобару, Андрес обіграв суперника і прострілив, а Хльобас не залишив шансів Яшкову! Цей м’яч додав упевненості підопічним Хацкевича, а ще за п’ять хвилин усі питання про переможця після передачі Хльобаса відмінним ударом зняв Боровик.

Олександр Хацкевич, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні я задоволений і грою, і результатом. Ми непогано грали в повному складі, мали як мінімум, три чудових моменти, після яких мали забивати. Але свої шанси реалізували вже у другому таймі після вилучення, скориставшись із контратак і забивши ще два м’ячі. Вважаю, перемогли заслужено. Коли залишилися в меншості, тактичних змін не робили, просто випустили на поле захисника. У нас залишилося 18 футболістів, а враховуючи червону картку Трубочкіна, який пропустить наступний матч, то 17. Стартовий склад є з кого обрати. Молоді хлопці мають швидко відновлюватися, всі умови для цього є. Ігри через два дні на третій – своєрідна школа для них. Будуть важкі переїзди: спочатку до Харкова, потім до Львова, доведеться грати через «не можу», от і перевіримо у справі. У такій обстановці буде добре видно їхню самопідготовку. Що стосується Ескобара, сьогодні він забив м’яч і віддав гольову передачу, тому зіграв ефективно для команди.

Молодіжна першість. 19-й тур

«Динамо» – «Металург» Д – 3:0 (0:0)

«Динамо»:
Коваль, Трубочкін, Братков, Лухтанов, Акубардія, Рибалка (Боровик, 46), Єфремов (Парцванія, 58), Буяльський (Раджабов, 83), Бертольйо, Ескобар (Панфілов, 83), Кравець (Хльобас, 46) .

«Металург» Д: Яшков, Баранівський, Білоус, Костюк (Мішин, 88), Трояновський (Ателькін, 58), Нестеренко, Довгий (Волошинський, 79), Квашук, Задерака (Хамід, 31), Соломка, Дебелко (Карась, 72).

Голи: Ескобар (50), Хльобас (73), Боровик (78).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер