Молодіжна першість. «Динамо» - «Металург» Д - 5:2

Молодіжна першість. «Динамо» - «Металург» Д - 5:2

Роман Зозуля
Не вперше молодіжний склад «Динамо» перемагає суперника з великим рахунком. У матчі сьомого туру підопічні Володимира Мунтяна не залишили шансів донецькому «Металургу» - 5:2. Динамівці вийшли вперед уже на 11-й хвилині першого тайму: після удару Зозулі м'яч підправив у сітку Теміле. Через п'ять хвилин чудова можливість збільшити перевагу була в Черната: після того, як донетчани в своєму штрафному майданчику збили Кругляка, арбітр вказав на «позначку». Але переграти голкіпера гостей Одольського Флорину не вдалося – Костянтин накрив м'яча в лівому від себе куті. За таке марнотратство «металурги» покарали динамівців на компенсованій хвилині першого тайму. Після подачі кутового і рикошету м'яч був переправлений у ворота Рибки ногою Грищенко.

Після перерви, добряче розсердившись, команда Мунтяна розбила суперника. На 48-й хвилині господарів вивів вперед Ярмоленко, трохи пізніше відзначився Малин, який вийшов на заміну. Потім Ярмоленко пробив вище за поперечину. А на 59-й хвилині гості в своєму штрафному майданчику необережно обійшлися із Зозулею, за що арбітр справедливо призначив ще один пенальті. Цього разу вирок успішно виконав постраждалий, довівши рахунок до великого – 4:1. За 15 хвилин до фінального свистка гостям вдалося скоротити відставання в рахунку – Ситник точно пробив у лівий кут воріт Рибки. Але на більше донеччан не вистачило. Більше того, на 83-й хвилині Малин оформив дубль і досяг великої перемоги своєї команди – 5:2. Михайло забив вже п'ять м'ячів у двох останніх матчах і все – після виходу на заміну.

Володимир Мунтян, тренер «Динамо» (молодь):

- Що не виходило в першому таймі? Коли дві команди виходять на поле, фізичні кондиції в них однакові. Це дозволяє нашому супернику чинити опір. Потім вони втомлюються, а в нас сили залишаються. Тому ми й маємо перевагу. Наші хлопці молодці, вони серйозно поставилися до матчу й досягли хорошого результату. Що сказав хлопцям у перерві? Якщо так продовжувати грати у футбол, краще взагалі не грати. Сказав йти і виправлятися.

Олександр Рибка, воротар «Динамо» (молодь):

- Відповідно до статистики, в останніх матчах наша команда в другому таймі додає. Головне, що ми досягли потрібного результату й виконали поставлене перед нами завдання. Можливо, це буде голосно сказано, але суперники перед «Динамо» тремтять. Звичайно, в грі нашої команди присутні ще багато помилок, які потрібно виправляти в тренувальному процесі. Для цього є тренери, які допоможуть нам це зробити. З приводу пропущених м'ячів важко зараз щось сказати. Потрібно ще раз подивитися моменти. Якщо пропустив, значить припустився помилок, не врятував команду.

Андрій Ярмоленко, нападник «Динамо» (молодь):

- В першому таймі, можливо, ми недооцінили суперника і в перерві тренер зробив зауваження. Надалі хотіли довести, що ми сильніші, тим паче, що за нашою грою спостерігало керівництво «Динамо» і тренерський штаб першої команди. В останніх матчах ми часто перемагаємо з великим рахунком. Гадаю, краще грати в красивий футбол із безліччю забитих м'ячів, ніж в оборонний. Глядачам так більше подобається. В першому таймі суперник ще якось тримається, а після перерви сили їх залишають, тому й виходить, що більшість голів ми забиваємо в другому таймі. Не сказав би, що я грав із особливим завзяттям. Просто тренер був незадоволений останніми моїми матчами, хотілося реабілітуватися. Судячи з рахунку на табло, гадаю, вийшло це зробити.

Молодіжна першість. 7 тур

«Динамо» - «Металург» Д - 5:2 (1:1).

«Динамо»: Рибка, Романчук, Хачеріді (Сокуренко, 72), Пінчук (Козлов, 57), Сахневич, Чернат (Білала, 52), Теміле (Прилєпов, 70), Чаус (Макаренко, 65), Кругляк (Малин, 46), Зозуля, Ярмоленко.

«Металург» Д: Одольський, Кондратюк, Гордя, Прийма, Грищенко, Фоменко, Костюк (Бегашов, 35), Сапай, Романенко (Макаренко, 25), Мелкоян, Ситник.

Голи: Теміле (11), Ярмоленко (48), Малин (49, 83), Зозуля (59, з пен) – Грищенко (45), Ситник (75).

На 16-й хвилині Чернат («Динамо») не реалізував пенальті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер