Молодіжна першість. «Динамо» – «Оболонь» - 1:3

Молодіжна першість. «Динамо» – «Оболонь» - 1:3

У матчі з «Оболонню» підопічні Олександра Хацкевича були близькі до здобуття перших очок у нинішньому сезоні. Але, на жаль, на три голи «пивоварів» динамівці відповіли лише одним.

Матчі з «Оболонню» для нашої команди завжди складаються непросто. Не став виключенням і звітний поєдинок. Благо, денна спека змінилася вечірньою прохолодою, небо затягнули грозові хмари, температура повітря відчутно понизилася, а в середині першого тайму почалася злива і не припинялася до самого фінального свистка.

Перший небезпечний момент записали на свій рахунок гості: Турчанов вирішився на удар метрів із 25-ти в дальній нижній кут – Коваль біля самої стійки перевів м’яча на кутовий. А в наступній атаці ледь не відзначилися динамівці. Маїк вчинив сольний прохід по центру, зупинити який суперник зміг лише з порушенням правил. А зі штрафного Рибалка поцілив у стійку! Тут же непоганий момент втратив Акубардія, який головою завершував подачу Сергія. Не відставали і гості: Яковенко прострілив із флангу, й після рикошету суперники змусили помилитися Браткова. Антон, намагаючись вибити м’яча, зрізав його у власні ворота. Втім, гол записали на «пивовара». Після цього прикрого непорозуміння динамівці мобілізували свої сили, збільшили швидкість і перехопили м’яча. Після завершення першої півгодини гри арбітр призначив перспективний штрафний прямо перед півколом штрафного майданчика, але Рибалка, на жаль, поцілив у стінку. А ось Калитвинцев врятував партнерів повною мірою – Владислав вирішився на дальній удар і лівою ногою поклав м’яч точно в кут!

Другий тайм розпочався з атакуючих дій нашої команди. У завершальній стадії однієї з атак Рибалка віддав хороший пас на Панфілова, але м’яч зрізався з ноги В’ячеслава. А ось «Оболонь» свій момент використала ефективніше. Мякушко, отримавши м’яча на лівому фланзі, потужним ударом спрямував його точно в дальній кут. Не падаючи духом, динамівці побігли відіграватися, й були дуже близькими до цього – Рибалка з вигідної позиції пробив потужно й неточно. Коли здавалося, що наша команда ось-ось зламає перебіг подій на свою користь, сталося непорозуміння між захисниками – в результаті Парцванія викотив м’яч прямо на суперника, й Мякушко збільшив перевагу своєї команди. Кінцівка зустрічі залишилася за «Оболонню». Навіть зі штрафного у безпосередній близькості від воріт на останній хвилині Рибалка пробив вище.

Олександр Хацкевич, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:


- Сьогодні були два різних тайми. Після перерви, на жаль, не знайшлося лідера, і наша гра повністю розвалилася. Плюс заміни не підсилили гру. Незрозуміло, чому в першому таймі ми грали так добре, а другий провалили. За нього соромно, в першу чергу, мені. Спочатку гра складалася, тому вносити глобальні корективи під час перерви не бачив сенсу. Ми звернули увагу, що в «Оболоні» дуже швидкі фланги, що вони перелаштувалися.

Через травму Браткова на поле вийшов Трубочкін, але, на жаль, не увійшов до гри, як і інші футболісти запасу. Багато ображених. Перший та другий м’ячі нам забили після рикошетів. Очевидно, десь недопрацьовуємо. А розмови про те, що в нас наймолодша команда, нікого не цікавлять. Потрібно грати на результат, красивий футбол нас уже не влаштовує.

Що стосується Чорноморця, коли його виводять на флангову передачу, а він не може спрямувати м’яча до штрафного майданчика, це не можна назвати хорошою грою. Щодо надійності до нього претензій менше. Після попередньої гри я сказав, що його «возили», але після перегляду й аналізу гри ми дійшли висновку, що йому не допомагав Маграо. Коли людина впродовж усіх 90 хвилин залишалася одна проти двох суперників, зрозуміло, що ближче до кінцівки у нього закінчилися сили. Тому в попередній грі не було його провини. Сьогодні ж він надійніше зіграв позаду, але вимоги до флангових футболістів активно грати вперед не виконав. Була активність, але бракувало ефективності.

Темур Парцванія, захисник молодіжної команди «Динамо»:

- У першому таймі грали нормально, моменти створювали. Цей безглуздий гол у свої ворота все змінив. А після перерви зіграли дуже слабо. Гадаю, багатьом хлопцям необхідно переглянути своє ставлення й замислитися, тому що так грати не можна. Це «Динамо», за емблему цього клубу потрібно гризти землю, а не виходити на поле з думкою «аби як-небудь відіграти». Не можна сказати, що футболісти, які вийшли на заміну, не старалися, просто вони не увійшли до гри. Ми пропустили після контратак, точних передач і хорошого виконання. Три поразки у трьох матчах – такого ще не було. Будемо намагатися це виправити, адже завдання команди – бути серед лідерів, і ми зробимо для цього все можливе.

Молодіжна першість. 3-й тур

«Динамо» – «Оболонь» – 1:3 (1:1).

«Динамо»:
Коваль, Акубардія (Балан, 76), Парцванія, Братков (Трубочкін, 46), Чорноморець, Боровик (Цибульник, 58), Буяльський (Савченко, 75), Рибалка, Калитвинцев, Маїк, Панфілов (Єфремов, 75).

«Оболонь»:
Березовський (Радь, 46), Майданевич, Бобух, Леонідов (Остапенко, 58), Черемисин, Шевчук, Турчанов, Толстяк (К.Ковалець, 46), Мякушко, Месхія (Сокуренко, 60), Яковенко (Гончар, 73).

Голи:
Калитвинцев (36) – Яковенко (20), Мякушко (53, 75).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер