Молодіжна першість. «Динамо» – «Волинь» – 1:0

Молодіжна першість. «Динамо» – «Волинь» – 1:0

В останньому домашньому матчі підопічні Олександра Хацкевича здобули другу перемогу у весняній частині першості. Завдяки голу Панфілова у другому таймі динамівці переграли луцьку «Волинь».

У перші хвилини матчу очевидного лідера на полі було складно визначити. Обидві команди боролися за ініціативу, наближалися до воріт, але вигоди з цього не витягали. Лише під завершення першої десятихвилинки після подачі з лівого флангу достатньо небезпечно бив Павлов, але схибив. Динамівці відповіли хорошим «пострілом» Панфілова, але воротар спромігся зреагувати та перевести м’яча на кутовий. Далі у гру довелося вступити вже Тимофеєву – наш воротар розгадав наміри Лопеса пробити у ближній кут, і вибив м’яча за лицьову лінію.

До середини тайму «Волинь» стала більше володіти м’ячем, щоправда, переважно на своїй половині поля. Це явно не влаштовувало Олександра Хацкевича, і по завершенню півгодини гри наставник нашої команди знову замінив Маграо. Замість нього на поле вийшов Швидкий, який у першому колі вже забивав лучанам. А тим часом, на удар із дальньої відстані вирішився Буяльський, але, на жаль, м’яч пролетів над поперечиною. Був непоганий момент і у Швидкого, але на його передачу з лівого флангу не відгукнувся ніхто, окрім захисника гостей. На останній хвилині динамівських уболівальників ледь не засмутив Лисенко – Тимофеєв лише з другої спроби забрав м’яча. Під час небезпечних випадів «Волині» варто зазначити надійну гру динамівських захисників. Уже третю гру поспіль упевнено діє Чорноморець, який провів із нашою командою збори, але заявлений лише в середині другої частини сезону.

Після перерви гості почали застосовувати пресинг, кілька разів рятувати команду довелося Тимофеєву – як після ударів по воротах із гри, так і після стандартів. Динамівці же блискуче діяли на контратаках. Одну з них господарі успішно реалізували на 59-й хвилині. Отримавши пас від партнера, Панфілов встиг розвернутися, прицілитися та обманним ударом спрямувати м’яча в дальній кут. Відзначимо, що це вже третій м’яч В’ячеслава у трьох останніх поєдинках. Міг нападник відзначитися ще як мінімум двічі, але з його ударами впорався воротар. А в компенсований час Єфремов, який вийшов на заміну, лише трохи схибив повз ближню «дев’ятку», а Буяльський, опинившись перед воротами, пробив вище за поперечину.

Олександр ХАЦКЕВИЧ, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні грали всі футболісти 1993-го року народження. На жаль, знову випав Маграо, Гіоане також не показав своїх лідерських якостей, тому їх було замінено. А в другому таймі вийшли хлопці, які пройшли з нами збори та знають, що робити на полі. Вони діяли з повною самовіддачею. Хлопці вже добре один одного розуміють, але кінцівки все ще бракує, а це найголовніше. Ми працюємо, ще не все виходить, але те, що є моменти – вже добре. Решта прийде з досвідом та майстерністю. Я не хотів би когось виокремлювати. Якщо зіграли на нуль, значить, діяли надійно.

Олександр ЧОРНОМОРЕЦЬ, захисник молодіжної команди «Динамо»:

- «Волинь» – сильний суперник, у них усі нападники високі, вони завжди біжать уперед та борються. Тому проти них було важко грати. У нас у складі молодші хлопці, тому ми трохи їм поступалися. Сьогодні наша установка полягала в тому, щоб захисники грали ближче один до одного та діяли організовано під час вибивання м’яча. У перерві тренер сказав закрити фланги, адже саме через них ми пропускали більшість атак, а також щоб півзахисники допомагали захисникам. На своєму фланзі я грав без півзахисника, тому закривав сам усю бровку, а Маграо грав третього нападника. Для мене це третя гра за «Динамо» та перша перемога. Завжди приємно вигравати. Після матчу тренер сказав, що потрібно продовжувати в тому ж дусі й у кожному матчі показувати себе так, як сьогодні. Серйозні завдання будемо вирішувати вже наступного сезону. У нас наймолодша команда, ще є присутнім брак у техніці, тому граємо за рахунок характеру. Зазвичай я дію на позиції лівого захисника, але також можу бути й лівим півзахисником.

Молодіжна першість. 29-й тур

«Динамо» – «Волинь» – 1:0 (0:0).

«Динамо»:
Тимофеєв, Гарбар, Акубардія, Братков, Гіоане (Савченко, 46), Маграо (Швидкий, 30; Єфремов, 87), Калитвинцев (Раджабов, 46), Панфілов (Балан, 90+2), Буяльський, Боровик, Чорноморець.

«Волинь»: Сослюк, Симінін (Сташевський, 64), Циркуненко, Костюченко, Карасюк, Парасків (Никитюк, 51), Ряшко, Лопес (Жук, 46), Герасимюк (Гошкодеря, 46), Павлов (Петрук, 73), Лисенко (Кримнюк, 63).

Гол: Панфілов (59).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер