Молодіжна першість. «Дніпро» – «Динамо» – 0:1

Молодіжна першість. «Дніпро» – «Динамо» – 0:1

Традиційно у грі молодіжних складів тренери «Динамо» дали ігрову практику гравцям «основи». У Дніпропетровську з досвідчених виконавців місце у воротах зайняв Богуш, до захисту після тривалого відновлення повернувся Алмейда. Це перший матч для бразильця в нинішньому сезоні. У нападі відбувся дебют нігерійця Аді в динамівській футболці.

Єдиного м’яча в матчі було забито на останній хвилині першого тайму. Перед самим свистком арбітра на перерву після подачі кутового гравці господарів невдало вибили м’яча до центру штрафного майданчика на Панфілова, який точно спрямував його за призначенням. У другому таймі суперники створили кілька хороших моментів для взяття воріт. Зокрема, на побачення з воротарями виходили Бохашвілі та Панфілов, але безрезультатно. Фінальна активність дніпрян результату не принесла, в результаті мінімальна виїзна перемога підопічних Олександра Хацкевича.

Молодіжна першість. 8 тур

«Дніпро» – «Динамо» – 0:1 (0:1)

«Дніпро»:
Варцаба, Бабенко, Насонов, Сваток, Бігус, Г.Пасич, Є.Пасич, Рафаель (Мігунов, 47), Каверін (Будагов, 70), Неплях, Бохашвілі.

«Динамо»: Богуш, Парцванія, Алмейда (Трубочкін, 67), Братков, Боровик, Єфремов (Акубардія, 63), Панфілов (Цибульник, 90+4), Савченко, Чорноморець, Буяльський (Раджабов, 73), Аді.

Гол: Панфілов (45+3).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер