Молодіжна першість. «Дніпро» – «Динамо» – 1:2

Молодіжна першість. «Дніпро» – «Динамо» – 1:2
фото www.fcdnipro.ua

Динамівська молодь здобула першу перемогу в нинішньому сезоні, обігравши на виїзді дніпропетровське «Дніпро». Кияни дуже сильно розпочали матч, і вже до 12-ї хвилини вели в рахунку в два м'ячі. Спочатку Окодува скористався з помилки воротаря і головою замкнув навіс Теміле зі штрафного. А незабаром Зозуля вже після неузгодженості в діях захисників вискочив віч-на-віч із воротарем і спокійно реалізував чудовий шанс.

По закінченню півгодини гри господарі змогли один гол відіграти. Коноплянка опинився на самоті у воротарському майданчику й після навісу з флангу спокійно переправив м'яча у ворота Рибки. За час, що залишився, а це трохи менше півтора тайми, команди створили безліч моментів, але реалізувати їх так і не змогли. В результаті, рахунок першого тайму так і залишився остаточним. Тепер із нетерпінням чекаємо на матч основних складів...

Першість молодіжних команд. 2 тур

"Дніпро" – "Динамо" – 1:2

"Динамо": Рибка, Допілка, Хачеріді, Пінчук, Федорів, Прилєпов (Шматоваленко, 35), Теміле, Дедечко (Погребняк, 82), Адаменко (Чаус, 51), Зозуля (Сокуренко, 88), Окодува.

Голи: Окодува (4), Зозуля (12), Коноплянка (30).

Попередження: Гришин (3), Зайнчковський (32), Аблітаров (45+2), Кравченко (69), Коноплянка (90+1) – Теміле (39), Шматоваленко (75), Пінчук (88).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер