Молодіжна першість. «Дніпро» - «Динамо» - 3:2. Звіт

Молодіжна першість. «Дніпро» - «Динамо» - 3:2. Звіт

Старт зустрічі, що й казати, залишився за нашою командою. Вже на другій хвилині поєдинку Кравець, отримавши м'яч з глибини, увірвався в штрафний майданчик, обіграв захисника і з гострого кута надіслав м'яч точно в сітку воріт - 0:1.

«Дніпро» тут же кинувся відіграватися, але всі атаки господарів, немов хвилі, які накочуються на берег, розбивалися об неприступні скелі, якими в першому таймі були столичні захисники і воротар.

Тим часом свої найкращі якості демонстрував голкіпер «Динамо» Бойко. Спершу Денис відбив м'яч після дальнього удару Близниченка і рикошету від захисника, а потім двічі продемонстрував дива реакції, спочатку зреагувавши на потужний постріл Бохашвілі з центру штрафного майданчика, а потім добивання Сандея з пари метрів.

Що ж стосується атаки киян, то в першій 45-хвилинці небезпечних моментів, крім голу Кравця, створити більше не вдалося.

На другу половину зустрічі Олександр Хацкевич прийняв рішення змінити у воротах Бойка на Бущана. «Нудьгував» Георгій не довго, оскільки вже на 48-й хвилині йому довелося рятувати свої ворота від неминучого голу. Бохашвілі вирвався на ударну позицію і пробив, але Бущан кінчиками пальців зумів перевести м'яч на кутовий. Буквально в наступній же атаці «Динамо» мало чудовий шанс подвоїти перевагу, але удар Буяльського пройшов поруч зі штангою.

Не забиваєш ти - забивають тобі. Відома футбольна приказка, на жаль, спрацювала в цьому матчі проти гостей. Це Близниченко отримав м'яч поруч зі штрафним майданчиком киян, поклав на газон захисника і на 55-й хвилині точно пробив - 1:1.

Реакція наставника «біло-синіх» на пропущений м'яч була моментальною. На поле замість інертного Рибалки вийшов настирний Хльобас (на фото).

А «Дніпро» продовжував насідати на ворота «Динамо», і таки домігся свого, хоча і не без допомоги Ягодінскіса, який у власній карній зоні поклав на газон Балана. 11-метровий чітко реалізував на 73-й хвилині Бохашвілі - 2:1.

Раділи господарі менше хвилини. Буяльський навісив у штрафний майданчик, де першим на м'ячі виявився Хльобас і ударом з розвороту у дотик змусив капітулювати Варцабу - 2:2.

У час, що залишився, ближчими до перемоги були гості. Спершу Кравець вивів на ударну позицію Дуду, але бразилець у дотик пробив поруч з дальньою стійкою, а потім Буяльський, навішуючи з правого флангу, і взагалі влучив у поперечину.

На жаль на 90-й хвилині зустрічі футбольна приказка знову дала про себе знати. Геннадій Пасіч прийняв м'яч зліва в штрафному майданчику «Динамо» і зовнішньою стороною стопи викручував сферу на протилежний фланг, але в справу втрутився Бущан, який, перериваючи навіс, невдало вдарив по м'ячу і той залетів у ворота.

3:2 - вольова перемога молодіжної команди «Дніпра».

Молодіжна першість. 11-й тур

06.10.2012. м. Новомосковськ. Стадіон «Металург»

«Дніпро» - «Динамо» - 3:2 (0:1)

«Дніпро»: Варцаба (к), Бохашвілі, Боатенг (Васильєв, 68), Бабенко (Крапивний, 23), Сваток, Горбунов (Г.Пасіч, 71), Сондей (Третьяков, 78), Конде, Балан (Лопиренок, 82 ), Мірошниченко, Близниченко

Запасні: Баштаненко, Є.Пасіч.

«Динамо»: Бойко (Бущан, 46), Ягодинскіс, Братков, Акубардія (Трубочкін, 61), Рибалка (Хльобас, 57), Карп, Кравець, Дуду, Буяльський (к), Цибульник, Алмейда.

Запасні: Болденков, Маік, Савченко, Раджабов.

Голи: Близниченко (55), Бохашвілі (73, з пенальті), Бущан (90, автогол) - Кравець (2), Хльобас (74).

 

Попереджений: Братков (21).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер