Молодіжна першість. «Іллічівець» – «Динамо» – 3:2

Молодіжна першість. «Іллічівець» – «Динамо» – 3:2

У завершальному матчі першості серед молодіжних команд підопічні Олександра Хацкевича на виїзді поступилися маріупольському «Іллічівцю». Зазначимо, що в цьому поєдинку наставник нашої команди не міг розраховувати на кількох ключових футболістів, яких було викликано до юнацької збірної (U-19), зокрема, Братков, Чорноморець, Калитвинцев, Буяльський.

Відсутність провідних захисників позначилася вже на 10-й хвилині: Чорний уміло скористався з подачі з лівого флангу, віддавши м’яча під удар Кравченку, і Костянтин з розвороту пробив прямо в лівий верхній кут воріт. У середині тайму партнера підтримав Іванов: отримавши хороший пас від того ж Кравченка, він утік від захисників та пробив у дальній кут.

Ледь розпочався другий тайм, рахунок до розгромного довів Кича, який вийшов на заміну, спрямувавши м’яча в дальній кут. Такий розвиток подій став справжнім потрясінням для команди Хацкевича. Але необхідно віддати їм належне, динамівці зібралися та змогли скоротити відставання в рахунку до мінімуму. Спочатку Швидкий після подачі штрафного головою точно пробив у нижній кут, а потім Панфілов переграв воротаря та закотив м’яч до воріт, забивши свій четвертий поспіль м’яч у чотирьох останніх іграх! На жаль, на більше в нашої команди сил не вистачило.

Олександр Хацкевич, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні було надано шанс багатьом хлопцям, які раніше мали мало ігрової практики, оскільки чотирьох наших футболістів було викликано до юнацької збірної. Але Лапушенко та Балан абсолютно нічого не показали, а Гарбар зіграв нижче за свої можливості. Таким чином, у нас випали відразу три захисники. За рахунок замін перебіг гри вдалося переломити. У другому таймі в нас були виходи віч-на-віч Єфремова та Швидкого, але першого підвела техніка, а другий свій шанс не використав. Словом, ми отримали інформацію про футболістів, які не грали, але претендують на місце в основному складі.

Що стосується Панфілова, завдяки своєму ставленню та праці, він винагороджується за те, що не вдавалося раніше. У хлопця є моменти, і він їх реалізовує, так само, як і Швидкий, який, вийшовши на заміну, підсилив гру та забив м’яча. Але, на жаль, не всі розуміють, що потрібно робити на футбольному полі. Виходячи на поле, хлопці дивляться, хто проти них грає – Кравченко чи інші футболісти, які мають досвід виступів у Прем’єр-лізі, та відразу губляться, даючи супернику вийти вперед. Лише потім розуміють, що нічого страшного немає, і другий тайм проводять краще. Така дитяча психологія дуже заважає.

Молодіжна першість. 30-й тур

«Іллічівець» – «Динамо» – 3:2 (2:0)


«Іллічівець»: Шевченко, Кравченко (Романов, 42), Чорний, Аблітаров, Задойко (Отрок, 77), Насибулін (Ключик, 71), Іванов, Худченко, Терехов, Скоблов, Картушов (Кича, 46).

«Динамо»: Бойко, Гарбар, Балан (Котляр, 35), Акубардія, Лапушенко, Боровик, Єфремов (Койдан, 78), Панфілов, Рибалка, Савченко, Раджабов (Швидкий, 53).

Голи: Кравченко (10), Іванов (26), Кича (46) – Швидкий (56), Панфілов (78).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер