Молодіжна першість. «Металіст» – «Динамо» – 3:2

Молодіжна першість. «Металіст» – «Динамо» – 3:2

У перенесеному матчі молодіжної першості «Динамо» на виїзді поступилося «Металісту».

У першому таймі кілька «забійних» моментів було у Хльобаса. Зокрема, нападник мав забивати на самому початку зустрічі, коли Єфремов вивів його віч-на-віч до воріт, але Дмитро не використав свій шанс. Другий момент він створив сам, коли обіграв захисника, змістився до центр і вдарив вище воріт. Господарі відразу покарали динамівців за марнотратність, щоправда, гол вийшов трохи курйозним і нелогічним. Після удару Андрієвського м’яч зачепив Єфремова та після рикошету опинився у воротах.

Незабаром гості відновили рівновагу: Ескобар у штрафному майданчику пройшов із м’ячем до лицьової лінії, звідки віддав пас під удар Бертольйо – Факундо не залишив шансів воротарю! До слова, колумбієць та аргентинець непогано знайшли спільну мову, адже коли наприкінці зустрічі Бертольйо оформлював дубль, для нього також постарався Ескобар – обіграв захисника, який зачепив м’яча рукою, й арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Факундо залишалося лише реалізувати пенальті, із чим він успішно впорався. Міг забити й сам Ескобар, у якого було два чудових моменти в першому таймі та один у другому. Але, на жаль, до цього моменту наша команда встигла сама двічі пропустити, причому з різницею лише у дві хвилини. Спочатку Будник вивів господарів уперед, а збільшив перевагу Андрієвський. Він віддавав передачу, але м’яч зрізався з ноги і на нещастя для Ткаченка залетів йому за комірець.

У цілому, і за моментами, і за змістом гри наша команда перевершувала харків’ян. Підвела реалізація. «Металіст» використав більш досвідчених виконавців: Валяєва, Романчука, Шелаєва, а також 22-річного Ткачова. Але динамівці витримали і навіть володіли ініціативою у другому таймі, оскільки потрібно було відіграватися. На жаль, здобути бодай одне очко так і не вдалося.

Молодіжна першість. Перенесений матч 16-го туру

«Металіст» – «Динамо» – 3:2 (3:1).

«Металіст»:
Леонідов, Шопін, Штетина, Череватенко, Романчук, Шелаєв (Ткачук, 46), Валяєв, Андрієвський (Гегедош, 62), Будник (Єременко, 67; Азацький, 89), Чонка (Загинайлов, 67), Ткачов.

«Динамо»: Ткаченко, Парцванія (Балан, 61), Братков, Лухтанов, Акубардія, Єфремов, Буяльський, Боровик (Раджабов, 63), Бертольйо, Ескобар, Хльобас.

Голи: Андрієвський (15, 34), Будник (32) – Бертольйо (23, 82, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер