Молодіжна першість України. «Зоря» – «Динамо» – 3:1

Молодіжна першість України. «Зоря» – «Динамо» – 3:1

Результативними ударами у господарів відзначилися Квасов, Гордієнко та Жарий, у динамівців гол на рахунку Лазаровича.

О третій дня в сонячну погоду, стовпчик термометра піднявся до 28 градусів, гравцям обох команд непросто було показати свої найкращі якості. До штучного газону краще пристосувалися господарі поля, в одній із перших своїх атак спромігшись відкрити рахунок. Квасов добре відкрився, уникнувши потрапляння до офсайду, отримав м'яча й несильним уларом технічно спрямував м'яча в кут воріт Тимофеєва.

У звітному турі за «біло-синіх» зіграла виключно молодь. Ніхто з основного складу до Луганська не вирушив, найбільш досвідченими у складі були захисники Парцванія та Ягодінскіс. Під завісу першої 15-хвилинки команди обмінялися небезпечними моментами. У «Зорі» П’янов неточно пробив із кута воротарського майданчика, а в наступній атаці воротар господарів Полтавцев парирував удар динамівця Хльобаса з лінії штрафного майданчика.

До середини першого тайму гра вирівнялася, але все ж активнішими були луганчани. На 28-й хвилині Боровик ледь не зрізав м'яча до своїх воріт, добре, що його удар пройшовся поруч зі стійкою. «Зоря» отримала право на кутовий, який успішно реалізувала: Гордієнко вистрибнув у штрафному вище за всіх і головою спрямував м'яча до воріт. Хацкевич на пропущений м'яч відреагував швидко, замінивши Боровика на Карпа.

У другому таймі у «Динамо» на вістрі атаки вийшов Панфілов, і пожвавив гру в нападі. «Біло-сині» в цілому заграли різноманітніше, з великим бажанням переломити хід гри, яка невдало складалася для них. Міг забити Хльобас, але не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, небезпечно навішував зі штрафного Цибульник, трохи вище поперечини пробив Панфілов. Більше за всіх пощастило настирливому Лазаровичу, який із другої спроби все ж заштовхав м'яча до воріт. До фінального свистка залишалося близько десяти хвилин, динамівці було сповнені бажання зрівняти рахунок, а, можливо, й замахнутися на більше.

Були проведені кілька атак, справа в яких до удару не дійшла.

У результаті більш вдалими виявилися гравці «Зорі», які провели на 89-й хвилині швидку атаку флангом, яка завершилася подачею на Жарого – нападник випередив опікунів і переправив м'яча до воріт «Динамо».

У молодіжній першості залишилося провести останній, 30-й тур, в якому команда Олександра Хацкевича прийме у себе на «Динамо» сімферопольську «Таврію».

Молодіжна першість України. 29-й тур

01.05.2012. Луганськ. Стадіон «Авангард»

«Зоря» – «Динамо» – 3:1 (2:0)

«Зоря»: Полтавцев, Гордієнко – кап, Парамонов, Мазур, Мягков, Голіков (Кохман, 66), П'янов (Ігнатенко, 83), Бородай, Петряк (Жарий, 74), Квасов (Герт, 88), Тесак.

«Динамо»: Тимофеєв (Бущан, 46), Парцванія, Братков – кап, Трубочкін (Балан, 57), Ягодінскіс, Боровик (Карп, 32), Цибульник, Лазарович, Хльобас, Маїк, Раджабов (Панфілов, 46).

Голи: Квасов (4), Гордієнко (29), Жарий (89) – Лазарович (82).

Попереджений: Ягодінскіс (3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер