Молодіжна першість. «Ворскла» – «Динамо» – 0:3

Молодіжна першість. «Ворскла» – «Динамо» – 0:3
Франк Теміле

У матчі четвертого туру молодіжної першості проти «Ворскли» динамівці продовжили безпрограшну серію. Підопічні Володимира Мунтяна розгромили господарів з рахунком 3:0.

Перед поєдинком полтавчани організували енергетичний круг, але це їм не допомогло. Вже на 7-й хвилині динамівцям вдався швидкий гол. Погребняк вирішився на удар по воротах метрів із 40. Незважаючи на велику відстань, голкіпер «Ворскли» не зміг з ним упоратися – 0:1. Незабаром господарі мали чудову можливість зрівняти рахунок, але удар Іванова прийняв на себе Хачеріді, а з прострілом Кучеревського впорався Загладько. Динамівці також не відсиджувалися біля своїх воріт. У боротьбі з Песковим намагався пробити Окодува, але повз ворота. Відзначимо, що Емі в цьому матчі довірили капітанську пов'язку.

В другому таймі полтавчанам вдалося забити гол, але під час удару Романчука арбітр зафіксував напад на воротаря. В цілому, друга половина зустрічі пройшла за переваги киян, що й було втілено ще в двазабитих м'яча. Спочатку Теміле за повного потурання захисників зумів на правому фланзі прийняти м'яча, обробити і точно пробити. А за дві хвилини до фінального свистка відзначився Малин, який тільки вийшов на полі.

До честі полтавчан відзначимо, що вони мали всі шанси на гол престижу, але з небезпечним ударом Чеснакова після розиграшу кутового впорався Загладько.

Володимир МУНТЯН, тренер «Динамо» (молодь):

- Я би не сказав, що ми сьогодні без проблем впоралися із «Ворсклою». Перший тайм був важким. Хлопці прагнули виконати поставлене завдання. На мій погляд, гри, як такої, сьогодні не було, але старання моїх підопічних було очевидним. Той гол, який у дебюті зустрічі забив Погребняк, помітно вплинув на подальший хід гри. Команда суперника поспішала йти в атаку, внаслідок чого припускалася помилок, а наші хлопці виконували всі необхідні елементи в обороні. У другому таймі нам вдалося забити швидкий гол, що дозволило трохи заспокоїтися.

- Сьогодні не грали Допілка, Дедечко, Зозуля, Ярмоленко. З чим це пов'язано?

- Їх всіх забрала перша команда. Сьогодні я сказав хлопцям, які залишилися зі мною, що на них вся надія, і вони мають проявити всі свої найкращі якості.

Євген ХАЧЕРІДІ, захисник «Динамо» (молодь):

- Гра була дуже важкою. Дуже допоміг швидкий гол, після якого стало трохи легше грати. Ви бачили, сьогодні у нас на поле вийшов дуже молодий склад. Тільки Еммі Окодуві 26 років, всім іншим менше 21-го. Перша команда нікого нам не відправила, тому довелося грати складом, який у нас був. У принципі, зіграли вдало, установку тренера повністю виконали, тепер повертаємося додому з трьома очками.

Михайло МАЛИН, нападаючий «Динамо» (молодь):

- Перед виходом на поле тренер не давав установки забити гол. Просто так сталося. Хачеріді перервав контратаку і віддав хороший пас. Гра спочатку була важкуватою, але пізніше змогли трохи розслабитися, взявши нитки гри в свої руки. Велике значення мав швидкий гол, після якого команда відчула себе впевненіше. «Ворскла» не піднесла жодних сюрпризів.

Молодіжна першість. 4-й тур

«Ворскла» - «Динамо» - 0:3 (0:1).

«Ворскла»: Остапенко, Песков, Матвеєв, Вовкодав, Момот (Акимов, 72), Джуричич, Кикоть, Чеснаков, Кучеревський (І. Романчук, 46), Іванов (Громов, 73), Локтіонов (Грумич, 74).

«Динамо»: Загладько, О. Романчук (Поліщук, 46), Хачеріді, Чаус, Шматоваленко, Сахневич (Білала, 82), Пінчук (Прилєпов, 90+1), Погребняк, Менжега (Макаренко, 50), Теміле (Сокуренко, 89), Окодува (Малин, 86).

Голи: Погребняк (7), Теміле (66), Малин (88).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер