Молодіжна першість. «Зоря» – «Динамо» – 1:0

Молодіжна першість. «Зоря» – «Динамо» – 1:0

«Зоря» приймала молодіжний склад «Динамо» в смт. Ювілейний, на стадіоні із символічною назвою «Шахтар». Можливо, саме тому вже другий рік поспіль динамівці не можуть тут виграти. Більше того, поступалися підопічні Володимира Мунтяна двічі з однаковим рахунком 0:1.

Пристосувавшись до суперника, динамівці заробили небезпечний штрафний прямо по центру воріт. До м’яча підійшов Бельгазуані, розбігся, вдарив і м’яч просвистів над поперечиною. За мить ледь не відзначився Швидкий. Після вивіреного пасу Теміле з лівого флангу він, напевно, вже бачив м’яча у воротах, але лише на кілька сантиметрів схибив. Після цього гра перемістилася до центру поля. Команди якщо і підходили до воріт суперника, то до ударів справа майже не доходила. Гра поступово наближалася до перерви, коли несподівано довгий і, головне, точний пас із глибини поля отримав Шевчук. Він прийняв м’яча, віддав його на Волкова, який без зусиль переграв Кичака, - 0:1. За хвилину суддя дав свисток на перерву.

Другий тайм розпочався з неприємності – в боротьбі з динамівцем невдало приземлився Полтавцев. Воротарю довго надавали допомогу, але, врешті-решт, він повернувся до гри. Тим часом, на полі йшла вперта боротьба, причому захист виконував свої обов’язки набагато краще, ніж напад. Незважаючи на окремі помилки динамівських центрбеків, наші ворота залишилися в недоторканості. Наприкінці матчу команди поперемінно володіли ініціативою. Теміле зі штрафного по центру воріт несильно вдарив низом до рук воротарю. У відповідь пробив Кохман, але воротар зреагував.

Володимир Мунтян, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Не можна не враховувати вік наших гравців, але аж надто дитячих помилок сьогодні вони припускалися, в обороні так грати не можна. Є над чим працювати. У минулому сезоні ми також програли з мінімальним рахунком, але тоді в суперника команда була серйозніша. На мій погляд, сьогодні гра була рівною, не можна сказати, що хтось зіграв дуже добре, або особливо красиво. Звичайний важкий, в’язкий матч, коли суперник не дає грати в центрі поля.

Олександр Боровик, півзахисник «Динамо»:

- Важкувато довелося наприкінці. Проблема в тому, що ми не виправляємо своїх старих помилок. Гадаю, незабаром все налагодиться, але це залежить від нас самих. Нам завжди говорять грати лише на атаку, використовувати фланги та швидкість. Ми намагаємося це робити. Чи багато претензій було до захисту? Лише до флангів та діагонального підстраховування, а коли йде передача за спину, потрібно дивитися не лише на м’яч, але й на суперника. У цілому, гра була спокійною. Нам трохи не пощастило, зокрема, коли міг забити Братков, але йому не вистачило самої крихти.

Молодіжна першість. 10 тур

«Зоря» – «Динамо» – 1:0 (1:0).

«Зоря»:
Полтавцев, Жарий, Макаренко, Парамонов, Мазур, Волков (Мельников, 78), Ігнатенко, Манджгаладзе, Шевчук (Пьянов, 58), Кислий (Когут, 68), Кохман (Іванов, 90+2).

«Динамо»: Кичак, Акубардія, Братков, Балан, Лапушенко, Трубочкін (Буяльський, 66), Єфремов (Панфілов, 70), Боровик (Дрангой, 79), Швидкий (Калініченко, 85), Теміле (Скакун, 88), Бельгазуані (Котляр, 56).

Гол: Волков (44).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер