Молодіжні команди. «Динамо» – «Арсенал» – 5:2

Молодіжні команди. «Динамо» – «Арсенал» – 5:2

У другому контрольному поєдинку в міжсезонні молодіжна команда «Динамо» без зусиль переграла резервістів київського ««Арсеналу». Підопічні Олександра Хацкевича забили у ворота суперника п’ять м’ячів, на які ті відповіли лише двома.

Пропустили динамівці першими – на 20-й хвилині зі штрафного відзначився Черненко. Але вже за кілька хвилин наша команда зусиллями Панфілова відновила рівновагу: В’ячеслав скористався хорошою передачею Боровика та реалізував вихід віч-на-віч із воротарем. Гості ще намагалися чинити опір, знову вийшовши вперед після влучного удару Бушмана. Але надалі забивали виключно футболісти нашої команди. Зокрема, в другому таймі свою гру явно впіймав Швидкий, забивши три м’ячі за 15 хвилин. Спочатку Цибульник передачею врозріз вивів Артема віч-на-віч до воріт, і нападник точно спрямував м’яча під голкіпером. За три хвилини Нерубенко блискуче пройшов лівим флангом до лицьової лінії, обіграв захисника та пробив по воротах. Голкіпер м’яча відбив, але першим на добиванні опинився Швидкий, який спрямував м’яча до сітки. За кілька хвилин Артем, знайшовши взаєморозуміння з Нерубенком, ще раз скористався передачею партнера. А за дві хвилини до фінального свистка Нерубенко сам залишив автограф у воротах суперника, встановивши остаточний рахунок. Асистував цього разу Козак.

Молодіжні команди. Контрольний матч

«Динамо» – «Арсенал» (Київ) – 5:2 (1:2).

«Динамо»:
Тимофеєв (Ткаченко, 46), Балан (Козак, 60), Братков (Акубардія, 30), Трубочкін (Лазикін, 60), Чорноморець (Жиловець, 60), Боровик (Цибульник, 46), Раджабов (Доїник, 60), Савченко (Єфремов, 46), Буяльський (Койдан, 60), Панфілов (Нерубенко, 60), Маїк (Швидкий, 46).

Голи: Панфілов (28), Швидкий (60, 63, 75), Нерубенко (88) – Черненко (20), Бушман (34).

Наступний контрольний поєдинок молодіжна команда «Динамо» проведе 30-го червня проти «Арсеналу» з Білої Церкви.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер